Cümleten Selam olsun..

Siteyi internette motosiklet araştırması yaparken buldum ve gördüğüm kadarıyla bu konularda gayet bilgili ve deneyimli arkadaşlar burada toplanmış.

Dürüst olmam gerekirse motor konusunda çok çok cahilimdir. Ama son zamanlarda artan ilgi ve merakım sayesinde üç beş kelime bişey öğrendim diyebilirim.

Buradan bir çok şey öğreneceğimi umuyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin :rendeer:..motor konusunda benimde fazla bilgim yok buradaki arkadaşlardan inşallah baya birşeyeler öğrenecez...

Hoşgeldiniz yalnız adam ve msy 35. Bu sitede hem eğlenir:queen: hem de öğrenirsiniz::smartass. Çok geç başlyan motor merakı sonrası burada öğrendiğim sürüş teknikleri ve nedn nasıl düşülür başlıklarını okuduktan sonra cesaretlenip,gezi yazılarından da heveslenerek motor sahibi oldum.

Hoş geldin.bende yeni üyeyim.bizde senden bişeyler öğnenecektik ya neyse.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cümleten a.s. olsun o zaman sanada :cat:

katılımlarını bekleriz h.g. bakalım :rendeer:

ooooo bi başlıkta kaç tane yeni üye toplanmış arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz aradığınızı eminim bulucaksınız

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu kadar sıcak karşılanmak çok hoş.

Burada motor konusunda çok şey öğreneceğime eminim.

Tabi bunun dışında güzel dostlukların da kurulacağı şimdiden gün gibi aşikar. :)

sanırım tek başlıkta birkaç yeni üye arkadaşımız var hepiniz hoşgeldiniz:rendeer:::tutkuy::

MSY35 sanada selam olsun hoşgeldin,öğrenmek tecrübe edinmek istiyorsan doğru yerdesin önce formu oku başlıkları oku tavsiyeleri değerlendir,motor konusunda ki fikrin dahada değişecektir

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin :cat:
Bu forumun katılan herkese kazandırdığı gibi sana da çok şey kazandıracağından emin olabilirsin..Hepimiz birşeyler kazandık bu site sayesinde,sende öğrenmeye açık olduktan sonra gerisi gelecektir..:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar