CümLeten S.a.

MerhabaLar...

Adım Furkan YILMAR.
18 Yaşındayım.
İstanbul Pendikte Oturuyorum.
Teknosada ÇaLışıyorum.
2007 ModeL Honda CBR 125 R'Ye biniyorum.
Motor Hevesim Uzun Zamandır Var Ama Kendi ParamLa BişiLer aLmak İstediqimden Daha Yeni Sahip oLdum Motoruma.

Bundan Sonra Bende Sizin AiLenizdenim :)

Herkese KeyifLi Forumlar...

furkan hoşgeldin kardeş.
yeni motorun hayırlı olsun güle güle kullan.
yalnız bu formattaki yazılar yasak olduğu için
mod. hemen silerler başlığını.
bence onlar silmeden sen tekrar düzenle.
mersinden selamlar.

hoşgeldin kardeşim.pendiğin neresindensin? bende pendikteyim.20 seneyi aşkın motosiklet tecrübemle yakınında olduğum için ihtiyacın olduğunda yardıma hazırım kardeşim...ben sapanbağlarındayım...

hoşgeldin kardeşim.pendiğin neresindensin? bende pendikteyim.20 seneyi aşkın motosiklet tecrübemle yakınında olduğum için ihtiyacın olduğunda yardıma hazırım kardeşim...ben sapanbağlarındayım...

Bende Kurfalıda oturuyorum yakınız yani :) Bi ara Paslaşırız Daha yakından tanışırız =)

belli bir süreden sonra buton kalkıyor.
artık moderatörlerden yardım isteyeceksin kardeş.

Aleykümselam.Hoşgeldin.Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.Kazasız sorunsuz sürüşler...:)

Aramıza hoşgeldin kardeş. Bende Alper memnun oldum şimdiden. Yalnız Türkçe karakter kullanımına biraz daha dikkat edersen bende başta olmak üzere bütün forum ahalisini sevindirirsin :) İngilizce kelimeye yasak yok tabi ama Türkçe kelimelerde W Q gibi harflere dikkat edelim lütfen.

Furkan,Aramıza hoş geldin.Ayrıca yeni motorun hayırlı olsun.İnşallah iyi günlerde kazasız belasız sürmek nasip kısmet olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar