CUMARTESİ ÇALIŞMAYI PROTESTO EDİORUM!

Kestirtmeyin la bana oramı buramı!! :D

Bizi kovucaklar yakında forumdan haberin olsun :flower:

dZLJd4.png

Ben uzun süre önce raporumu beyan ettim yönetime ve özerkligimi ilan ettim.
Raporda belirttigi uzere kendi halime biraktilar :D

Ben uzun süre önce raporumu beyan ettim yönetime ve özerkligimi ilan ettim.
Raporda belirttigi uzere kendi halime biraktilar :D

Bi fotokopi falan çeksek bende alsam :) 46 raporuna falanda eyvallahım yani. valla atıcaklar beni yakında bence. Çok alakasız yorumlar yazmaya başladım ben :D

takılmayın bukadar. hayat siz kassanızda kasmasanızda devam ediyor. siz varkende siz yokende . telaşa mahal yok. işler yetişir. benim gibi yapın salın gitsin olduğu kadar . inceldiği yerden kopsun . hepimiz ölmeyecekmiyiz ?

takılmayın bukadar. hayat siz kassanızda kasmasanızda devam ediyor. siz varkende siz yokende . telaşa mahal yok. işler yetişir. benim gibi yapın salın gitsin olduğu kadar . inceldiği yerden kopsun . hepimiz ölmeyecekmiyiz ?

Yazdıklarınıza katılıyorum ben de çoğu zaman salla gitsin felsefesini uyguluyorum ama hayat sitemsiz olmuyor. ölümsüz de olunmuyor...

3 aydır 7-24 çalışıyorum, bir üç ay daha var ( en iyi ihtimalle) geçen yılda böyleydi yine 6 ay iş. 3 yaşındaki kızımı toplam da 16 ay bir fiil hiç görmedim...elhamdülillah yine de.

kendine küçük bir dünya kur. o dünyada çok fazla sitemler olmuyor.

sonrada başlıyorsun ölümü beklemeye . bazen o geliyor http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/157140-bilginozi'den-haberi-olan-var-mi.html . bazen sen gidiyorsun !...

Barbaros bunu yazdıktan sonra aklıma gelen tek şey buydu ve paylaşmazsam sanırım içim acırdı..

Bana bişi olursa motorcu arkadaşlarımın bilmesini istiyorum sadece... .

Dalyan sahili çok severim ben.. hava yaz havasında hafif serinleyince güneş batarken benim için orda corona için.. (içimde kalmasın nolur ne olmaz diye yazıyorum kızmak yok) o şişeler birbirine vursun sesi çıksın..

Çünkü bunu anlayacak tek kişi sizlersiniz...
o özgürlük duygusunun insanın içine verdiği anı ve tutkuyu, vazgeçilmezliğini.

Barbaros bunu yazdıktan sonra aklıma gelen tek şey buydu ve paylaşmazsam sanırım içim acırdı..

Bana bişi olursa motorcu arkadaşlarımın bilmesini istiyorum sadece... .

Dalyan sahili çok severim ben.. hava yaz havasında hafif serinleyince güneş batarken benim için orda corona için.. (içimde kalmasın nolur ne olmaz diye yazıyorum kızmak yok) o şişeler birbirine vursun sesi çıksın..

Çünkü bunu anlayacak tek kişi sizlersiniz...
o özgürlük duygusunun insanın içine verdiği anı ve tutkuyu, vazgeçilmezliğini.

Forumda bu ara bi yas havası var.Arkadaşın vefatı gerçekten çok üzücü ve ister istemez biz de Allah korusun bi kazada ölürsek neler olur düşüncesi içerisindeyiz.Tüm motorcu arkadaşların daha nice teker döndürecek zamanı olmasını diliyorum,Allah kaza bela vermesin ama kaderin önüne geçemiyoruz.
Bu arada corono değil de bi didi içerim :queen:

aynen ustad içimden hiç bişi yazmak gelmiyor..
inşallah milyonlarca km teker çeviririz..

ama genede sevdiğim motorlu dostlarım bilsin istedim, benim için bir seferlik limonlu coronayı yapıştır derim genede.. ama yok dersen sana didi de olur.. o zaman güzel gülüşler isterim..

Son düzenleme:
aynen ustad içimden hiç bişi yazmak gelmiyor..
inşallah milyonlarca km teker çeviririz..

ama genede sevdiğim motorlu dostlarım bilsin istedim, benim için bir seferlik limonlu coronayı yapıştır derim genede.. ama yok dersen sana didi de olur.. o zaman güzel gülüşler isterim..

Forumda bu ara bi yas havası var.Arkadaşın vefatı gerçekten çok üzücü ve ister istemez biz de Allah korusun bi kazada ölürsek neler olur düşüncesi içerisindeyiz.Tüm motorcu arkadaşların daha nice teker döndürecek zamanı olmasını diliyorum,Allah kaza bela vermesin ama kaderin önüne geçemiyoruz.
Bu arada corono değil de bi didi içerim :queen:

Üstadlarımın boş vakti çok bakıyorum sizi gidi :)
Motosiklet sürecekseniz didi için üstadlarım :queen:

Yaz gelsede sahil boyunca motosiklet sürsem bi yandan manzaranın tadı diğer yandan özgürlük ve temiz hava :) hayali bile güzel...

Kışın bizim meslek hiç çekilmiyor.Özellikle aralık ayı ardından mart ve nisan :p

Üstadlarımın boş vakti çok bakıyorum sizi gidi :)
Motosiklet sürecekseniz didi için üstadlarım :queen:

Yaz gelsede sahil boyunca motosiklet sürsem bi yandan manzaranın tadı diğer yandan özgürlük ve temiz hava :) hayali bile güzel...

Kışın bizim meslek hiç çekilmiyor.Özellikle aralık ayı ardından mart ve nisan :p

Sabahtan beri müşterileri dolaşıyorum ayaklarıma kara sular indi daha yeni oturdum üstad hazirana kadar rahat yok bize:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar