Cumartesi Bostancı BEERS buluşması, bekleriz :)

eveet arkadaslar gelmek isteyenleri listeye ekliyorum.. liste sadece bilgi amaclıdır.. oyle katı bi kural bilmemne falan yok.. gelmek isteyen gelsin istemeyen gelmesin sonucta maksat muhabbet...

bulusma olarak sanırım saati biraz daha gec saate alsak iyi olucak..

saat 19:00 gibi buluşma saati.... ama daha onceden ben orda olurum...

bu arada bu foruma uye olmayan iki bayan arkadaşımızda geliyor yarına...onlarıda forum uyesi yapıcaz artık :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akşama az kaldı muhabbete sohbete az kaldı gelebilenler gelsin millettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Peril' Alıntı:
akşama az kaldı muhabbete sohbete az kaldı gelebilenler gelsin millettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
gelcez gelceeeeez sen gelde :queen:

ayrıca abicim benim nick neden ufak harflerle :bounce:

evet savulun bende geliyorum:mrgreen: :) Kusura bakmayın ben bostanlıyla bostancıyı karıştırp kek gibi atlamışım .beni silin ben izmirdeyim yavvvvvvvvvvv

peril heycan yapmışsın :cherry: evet sohbete tanışmaya az kaldıı :) pazar piknik oncesi ısınma turları bunlarr.. pazar gunu cok daha super olucak ...:mrgreen:

cbr hocam senin kalbin büyük.. ufak harfleri duzeltiriz pardon :cat:

diger arkadaslar sizleride ekledim listeye...

buluşma saati 19:00 tekrar hatırlatayım.. ama ben cok daha oncesinden gelicem oralara...

Liste:

- Ceko35
- SoD
- arelia
- peril
- CBR1000RR
- sky
- hata
- trader
- csunlu
- canerthereal
- tycoon
- dostdark
- A2
- ve motosiklet.net uyesi olmayan iki bayan arkadaş :)

ceko35,İzmire geldiğinde de senden bir organizasyon bekliyoruz artık..İyi eğlenceler diliyorum,herkese selamlar.bol fotoğraf çekin oldu mu? sevgilerimle.:rendeer:

aakreeep' Alıntı:
ceko35,İzmire geldiğinde de senden bir organizasyon bekliyoruz artık..İyi eğlenceler diliyorum,herkese selamlar.bol fotoğraf çekin oldu mu? sevgilerimle.:rendeer:

dostum İzmirimi, Karşıyakamı çooookkk özledimmmm :salut:

insallah bu yaza çeşmeye tatile gelicem... ama uçarak, saatlerce yol cekemiyorum ben valla...karşıyakama doyucammm, izmirime doyucamm, arkadaşlarımla hasret gidericemm.. alışamadım ben yaa kutsal topraklardan başka yerde yapamıyorum :pale: en kısa zamanda KAFKAF ıma geri donucemmm:bounce:

artık ordan bi motor ayarlarım kendime arkadaşlarımdan... gezeriz toplanırız tanışırız sizlerlede... :cat:

Sevgili ceko35,seni MTİzmir olarak bekliyor olacağız..seninle şahsen tanışmak istiyoruz.bugün çeşmeye gidiyoruz..senden selam söyleriz..sevgiyle kal arkadaşım..:cat:

TycOOn' Alıntı:
gec saate kadar calısmazsam bende katılırım.
aslında baya zamandır motorlarınızı beers önüne park etmiş görüyordum gecerken. benim zat ı getirip o cillop gibi aletlerin yanına park etmeye utanıyorum:bounce:
Ya dostum bende de RS151 var ve her toplantıya gidip hiçde utanmadan aralarına park ediyorum MT ruhu bu:cat:

çeşmede benim içinde kumru yiyinn.... off yaaaa :salut:

sanırım bi 20 civarı kişi oluruz.. ben dışarısı musait olursa dışarıda.. yok içerisi musait olursa da pencere kenarında iki uc masayı birleştirtip yerlerimizi ayırtıcam dostlar...

saat 18:30 civarlarında orda olurum ben, o saatlerdede yavaş yavaş millet gelir zaten.. akşam fener macınıda izleriz isteyen olursa :) guzel olur...

ÜsKüDaRLı' Alıntı:
hehehe bu geziye kimLer geLcek Men De geleBİlİr Miym (:)

motosiklete gonul vermiş herkese kapımız acık her zaman.. ne demek buyrun tabiki gelebilirsiniz... :cat:

listeye yazıyorum isminizi.:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben fanatik fenerliyim beersta izleriz zaten olmadı değişiklik olsun diye fenere de geçebiliriz..

bu arada +3 daha eklermisiniz???

aynen.. bi cok şampiyonluk kutladık bagdatta :cherry: bu aksamda anelka oynuyomuşş ohh ohh guzel mac olur izleriz.. barda mac izlemenin keyfi başka oluyo canım :)

+3 derken peril?? bayan bay?? herneyse.. ekliyorum listeye...

ben simdi cıkıyorum.. yarın için artcıma kask satın alıcam sıfırından.. sonrada biraz bagdatta dolaşıcam, saat 6 dan sonrada beerse cekerim sizleri beklerim dostlar...

gorusmek uzere diyorum :)

Son Liste:

- Ceko35
- SoD
- arelia
- peril
- CBR1000RR
- sky
- hata
- trader
- csunlu
- canerthereal
- tycoon
- dostdark
- A2
- üsküdarlı
- ve motosiklet.net uyesi olmayan iki bayan arkadaş :)
- vee Peril'in 3 arkadaşı daha geliyor...

bulusmaktan ve tanısmaktan cok keyıf aldım.. fener yenılınce ayaklarım cekmedı yanınıza tekrar gelmeyı:(
tum arkadaslara selamlar.. yarın gorusmek uzere...

Arkadaşlar sanırım bu buluşmaya katılan herkes baya bi zevk almıştır.. baya bi kaynaştık sohbet ettik eglendik, ama fenerde yenilmeseydi daha guzel olurdu :( neyse napalım..

ben kendi adıma soyliyeyim herkesle tanıstıgıma cok memnun oldum, cok guzel bi aksamdı.. fazlada gec olmadan evime dondum.. bazı arkadaslar gecelere aktılar devam ettiler :)
insallah yarın cok daha guzel olacak tabiki ve daha sonraki bulusmalarda guzel olacak kanısındayım...
yaklaşık 20 civarı kişi olduk, ilk once dısarıda hhava aydınlıkta masalarda kaynatmaya basladık.. sonrada hava karardı sogudu ve içeri daldık.. muhabbete sohbete icerde devam ettik, cok iyi arkadaslar vardı ilk defa bi cok kisiyle tanışmama sohbet etmeme ragmen sanki kac yıllık arkadaslarımmış gibi samimiydik gercekten...

sanırım bu ailenin sihiride burda.. kim ne olursa olsun kimseyi ne hor goruyor nede yeriyor, cok samimi bir ortamda ne olursa olsun yenisi eskisi motoru iyi olan yeni başlayan herkes tek yürek, motorcu ruhu taşıyor:rendeer:

lafı fazla uzatmıyayımda resimlere geceyim dimi ama :)

-------------------------
dscn35670ow.jpg

dscn35708qb.jpg

dscn35738xs.jpg

dscn35744oj.jpg

dscn35762sd.jpg

dscn35778wp.jpg

dscn35786yt.jpg

dscn35791ug.jpg

dscn35842qg.jpg

dscn35905yd.jpg

dscn35912yz.jpg