Size tavsiye, kullanacak 2. bir kişi yok ise ya silikonların sadece 1 çiftini kullanın ve diğerlerini kapalı poşette çok da kurumayacak şekilde saklayın, ya da silikonları dönüşümlü kullanın ki ömürleri biraz daha uzun olsun.
Ha, sonrasında silikonları yırtılınca sert plastik olan filtreleri atmayın, sıradan bir silikon kulaklığın ortasını delip filtreleri yerleştirerek kullanabiliyorsunuz. Ben şu an öyle yapıyorum.
Başka bir şeçenek de bir odyoloji merkezinde kulağınıza göre kalıp yaptırıp ortasını filtreler için deldidirip kullanmanız.
ilk başta tour olan kulaklığı kullanıp diğerini kaldırır saklarım, teşekkürler tavsiye için.
Bu arada bot almamıştım bugün onu da tamamlamış oldum, 1200 tl bot, 50 tl boyunluk idi, boyunluk hediyemiz olsun dedi ve diğerinden de 50 tl indirttim, malesef peşin:/
motor baya masraflı oldu ama ekipmanları her motorda kullanabileceğim için sorun değil.
Pantolon da alacaktım 1300 1400tl falan demişti ama bedeni olmadı, kaliteli bir şeye benziyordu, dizliği kalça koruması vs vardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
İyi yolculuklar, ek olarak, yorulduğunuzu hissettiğinizde az daha giderim demeden uygun bir yerde dinlenmek de faydalı olacaktır.
teşekkürler hocam, heyecanlıyım şimdiden, şehir içinde 520km yapmış biri olarak ilk kez uzun yol 345km yapıcam. İnşallah güzel yolculuk olur.
Tokatta bir arkadaşla buluşucaz uygun olursa, 2-3 saat takılıp sonra devam ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
2 haziranda gebze-incirliova-elazig-diyarbakir-gebze seklinde hersey dahil 4000 km yapacagim 15 gunde. İlk yaptigim motorun bakimini yapip, is guvenligi magazasindan 2 tane yikanabilir kulak tikaci almak oldu.
size de şimdiden hayırlı yolculuklar, kazasız belasız sürün inşallah.