Çullas Grup Skygo Sg125-30 İcerii!!

Skygo Sg125-30 Nasıl bir Motordur?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Merhaba Arkadaslar Ben Skygo Sg125-30 kullanıcısıyım Fakat Motorumda Bazı Eksıkler Bulunmakta Onları Tamamlamam Gerekıyor Ama Zeytinburnunda Oturuyorum Bana Yakın Servis Yoq En Yakını Karaköydeymis Ama ne bi Site Ne bi telefon bulabıldım Grenaj falan lazım eger bırısı yardımcı olursa cok makbule gecer yada yedek parca satan varsa irtibata gecebılırmı acaba??

Ss

Bnde skygo sg125 var race tarzı olandan parça vericem 1hafta sonra başlıcam vermeye 05394932392

kelon senin parçayı sordurdum yokmus fakat servisi var ise herhalukarda geitrtirebliri dediler !

yok abi servisi nasıl motorsa parça da bulunmu yor bnm motorun sadece devir daim dişlisi yok sadece hava sogutuyr şuanlık o kadar ön grenaj yok sadece

Uleynnn Biz EŞŞEK Bulamıyorduk zamanında:queen: Motosiklet Motosiklettir. Her Motosiklet Bizim Dostumuzdur Ve Dostumuzu Severiz İnsan Dostunu Kötüler mi ? :wiinkk::cat:

Uleynnn Biz EŞŞEK Bulamıyorduk zamanında:queen: Motosiklet Motosiklettir. Her Motosiklet Bizim Dostumuzdur Ve Dostumuzu Severiz İnsan Dostunu Kötüler mi ? :wiinkk::cat:

Tabiki kotulemez Suan Bakımda Bakımdan Cıksın On numara bi motor Grenaj sıkıntım var sadece pazar gunlerı ızın yapabılıyorum o yuzdende servisine falan gıdemıyorum alt sakal grenaj lazım inş bulabılırım bole cıplak duruyor sanki:D bide ayna lazım ama ayna orjinal takmıcam guzel bi ayna bulucam uydurma takcam sekil olsun:D

Tabiki kotulemez Suan Bakımda Bakımdan Cıksın On numara bi motor Grenaj sıkıntım var sadece pazar gunlerı ızın yapabılıyorum o yuzdende servisine falan gıdemıyorum alt sakal grenaj lazım inş bulabılırım bole cıplak duruyor sanki:D bide ayna lazım ama ayna orjinal takmıcam guzel bi ayna bulucam uydurma takcam sekil olsun:D

Hayırlısı Olsun Dostum :):rendeer:

Sitede Kelondan Başka Kullanıcısı Yoqmu Bu motorun?
Kelon Sen Motordan Memnundun ne oldu kardeşim?

Bu Motorda Ne gibi Sorunlar Cıkar Kullanan Yada Dusuncelerını paylaşmak isteyen birileri varmı acaba ?

Ya Bu NAsıl Bi İş bana acill grenaj lazım sadece ön iki yanak belki kafasıda olabilir... lanet olsun ya nasıl bi motorrrr devir daim dişilisi bende sorun yarattı... bu parcalar olan arkadas varsa lütfen mesaj atsın... telden ulaşşsınnn 0541 554 48 86

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar