CULLAS BU HAFTA ÇİNDEN YENİ MOTOR GETİRDİ CHEETA125 1350 YTL

gazetede ilanlarını gördüm aradım görüştüm yardımcı oldular 125'lik bir motor 1,350 ytl'den başlıyor dediler 150'lik makinalar 1,800'den başlıyor diyince inanamadım birde üstüne kask,teyp-radyo,sepet ve birkaç eşantiyon daha verecxeklermiş tanıtım sebebiyle sizce bu motorlardan alınırmı birde garantisi 2 yıl türkiyede cullas'a baglı 400 servis ağı varmış firma zaten 20 yıldır türkiyeye yurtdışından her türlü ithal makinayı getiriyormuş yani güvenilir bir firmaymış.

hayır arkadaşım bu başka cin malı cheeta aynen yazdığım gibi daha yeni getirmişler bu hafta piyasa sürecekler .

moddelerin resimlerini çarşambe ve perşembe gününe ait türkiye gazetesinde bulabilirsin yarım sayfa ilanları vardı aradım görüştüm ve bana dedikleri haftasonu (bu gün ) makinalar maltepe depomuzda olacak gelip görebilirsiniz. :pl:

makinaları türkiyeye cullas adlı ithalatçı firma çinden getiriyor firmanın internet adresi cullas.com fakat sitede henüz bu ürünler hakkında bilgi yok firmayı iletişim nosundan ararsanız sizlere yardımcı olacaklardır

Bu site işine gıck oluyorum. Adam motor getiriyor ya sitesi yok yada sitede bir bilgi. Benim bile dandikten olsada sitem var ya. :farao:

1 2 site var da biri under cons. diğerindede çim biçme makinaları var cullas dayanaraktan google da bi baktım :cat:

birakin cullasi-mullasi :)
bugün sirkecide zongshen'i inceledim, sordum sorusturdum, vs. vs.
pazarlik bilem yaptim.
2500 ytl. (plaka bana ait, ve kankam muameleci :))
sonuç;
AAAŞIKIIIIMM DOSTLAAAARRR,,, AAAAŞIKIIM AAAAŞIIIIKKK :flower: :queen:

zongshen die bi baslık acalımda su motorları bi konusalım benim race işi yattı race yok dusuk cc türkiyede bende zongshen cross almaya karar vermek üzereyim.
gurzan gelişmeleri bekliyoruz.başlık açsan daha ii olur aslında..

Süper Moderatör (BBRR)
ya gurzan bir binip denesene denemeden almam de bin bir şu alete cross motorun tanrısıdır scootera benzemez :bounce:

keeway'e baslik actik, sonra vazgeçtik.
bide zong'a açip vazgeçersem ya vururlar, yada bayi falan zannederler beni :p
Bedbin, önden buyur abicim :)
BBRR, o gün'de geleceeeekkk :flower:
AAAAZZZZ SOOOONRAAAAAAAAAAAA :queen:

ya gurzan kardeş ne alırsan al hakkında hayırlısı olsun ama :
şu regal raptoru bir incele yakından sonra düşüncelerini yaz burdan, eminim değişecektir... :cat:

kaldera, bugün onuda sööyle bir oksadim :)
fiyati yüksek geldi.
4250 ytl. ama yaninda birde harley vardi, inan regal daha cikis duruyordu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar