çukurovada bir pazar sabahı gezilerimiz

kara şimşek ve bendeniz sabah ısanak ve ilk ısınma turları ve ilhan de ısınma turlarına teşfik etmekte izleyin:queen:

koca oğlanın tırmandığı anlar ilk ısınma turları ve crf 450 ilhan abi ve tırmanışları

sedat abi ve kınalı kuzusu:rendeer:

ilhan abi crf tekteker turları:queen:

sefa dayı ve kınalı kuzusu

ertan abi koca oğlanla çıkışı:cat:

ilhan abi denemesi ve bendeniz gelişi:rendeer:

edizin tırmandığı o kareler ve geri taklası:cat:

ertan abi ve koca oğlanın ilk denemesi ve başarısız ve arkasından ben ve kara şimşeğim ve başarılı tırmanışlar:queen:

ilhan abinin ilk denemesi ve morla kendisinin koptuğu oanlar:cat:

ilhan abinin ikinci denemesi ve barılı:cat:

sefa dayımız :queen:

ilhan abi o anları:queen:

edizin o anları:cat:

emre kardeşimizin denemesi ve motorunun o tırmanma sonrası depraj kolunun kırıldığı on lar:salut:

kara şimşek ve tırmandığım o anlar ve son yeri gördüğümde motoru yan tarafa indirdiğim o anlar:queen:

ertan abinin denemesi ve o düş anları bidaki sefere:rendeer:

edizin düştüğü on an ve yatışı

edizin tırmanışları:cat:

edizin motoru ile çıkışımız:cat:

edizin motoru ile denemem :pr:

ediz arkadaşımızın çıktığı o an ve sevinci:cat:

ertan abinin xl 600 koca oğlan motoru ile ilk denem ve o anlar:cat:

ilhan abinin crf 450 demesi :queen:

ilhan abinin oğlu emre kardeşimiz taklası o günün tamagasını koydugu o takla anları

bendeziz sedat abinin kınalı kuzusunu tırmanma testi yapıyom :pr:

takla takla yazıodu bende dedim vay be taklada atıomusunuz dedim ama izleyinde anladım :p bayabi eğlenmişsiniz maluım adrealin yüksek olunca tekrarlaman dilekleriyle :)

:silent:kardeş süper bir hafta sonu geçirdik.katılım yapan her kardeşime ayrı ayrı teşekkür ederim devamı temenni ederim ferhat sana ayrıca bu güzel videolar için teşekkür ederim

slm

görüntüler için eline sağlık ferhat,ilhan abiyede geçmiş olsun,crosa çıkıpta sonradan evde seyretmesi güzel oluyor:)

takla takla yazıodu bende dedim vay be taklada atıomusunuz dedim ama izleyinde anladım :p bayabi eğlenmişsiniz maluım adrealin yüksek olunca tekrarlaman dilekleriyle :)
o gün baya üdşüp kalkanımız oldu bir ilhan abimize geçmiş olsun burdan:rendeer:

:silent:kardeş süper bir hafta sonu geçirdik.katılım yapan her kardeşime ayrı ayrı teşekkür ederim devamı temenni ederim ferhat sana ayrıca bu güzel videolar için teşekkür ederim
ilhan abi eyvallah geçmiş olsun kendine iyi bak sayğılar:salut:

görüntüler için eline sağlık ferhat,ilhan abiyede geçmiş olsun,crosa çıkıpta sonradan evde seyretmesi güzel oluyor:)
ertan abi pazar günü dolu dolu geçirdik bütün katılanlar için emeklerineze sağlık:cat:

çok güzel geziler yapılıyor.. helal valla...
ramço usta zamanlarımızı dolu dolu geçiriyoruz kurtlarımızı döküyoruz saygılar:queen:

:cat: hastasıyım bu ekibin
eyvallah ustam adanadan saygılar bizi seyretme devam edin:queen:

Son düzenleme:
iyi eğlenceler abiler bende adanadan motosikleti seven motosikletsiz enes çukuova üniversitesi mi? orası

xt 600

slm.xt 600 ve ekibi türkiyede az lastlanan cross gezileri tertip etmiştir.kendilerine saygıla ve sevgi duyuyoruz.tüm ekibi yakından izliyoruz.inşallah daha ziyade olması dileğiyle tüm herkesin emeğine tekerine sağlık diyorum.görüşmek ümidiyle ...

iyi eğlenceler abiler bende adanadan motosikleti seven motosikletsiz enes çukuova üniversitesi mi? orası
enes kardeşüniversite arkası ve köyler hekim köy

slm.xt 600 ve ekibi türkiyede az lastlanan cross gezileri tertip etmiştir.kendilerine saygıla ve sevgi duyuyoruz.tüm ekibi yakından izliyoruz.inşallah daha ziyade olması dileğiyle tüm herkesin emeğine tekerine sağlık diyorum.görüşmek ümidiyle ...
çukurova enduro motorsiklet spor klübü olarak devamları var süleyman kardeş:rendeer:

Son düzenleme:
süpersiniz.. zevkle, keyifle tüm videoları izledim:cat::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel hareketler bunlar,içim gidiyor ama ekonomik açıdan hoplayıp zıplamak bana göre değil,bir grenaj 600 tl olunca ister istemez asfalttan inemiyoruz

çok güzel hareketler bunlar,içim gidiyor ama ekonomik açıdan hoplayıp zıplamak bana göre değil,bir grenaj 600 tl olunca ister istemez asfalttan inemiyoruz
slm abi gelirsen buyur seni toprak asvaltan takip yapma imkanı vardır saygılar:rendeer:

en kısa zamanda tekrarlayalım
ediz ustam enkısa zamanka buluşmak üzere kardeşim saygılar:queen:

çok keyifli geçmiş...
kardeş çok keyifli zaman nasıl aktını farketmedik mükemmel bir gün geçti dolu
dolu bir gün :cat:

Son düzenleme:
süper videolar abicim elinize sağlık KX'in sesi güzelmiş:)ama kendi gitmek istiyor heryere heralde:mrgreen:

walla izmirde olduğum için yanınızda değildim inşallah bu hafta katılacam ama yinede Maaşallah oradaymışım gibi hissettim bunlar ne güzel videolar oralar ne güzel parkurlar öyle yeni yerler keşfetmişsiniz..tek kelime ile helal olsun diyorum...görüşmek üzere...

süper videolar abicim elinize sağlık KX'in sesi güzelmiş:)ama kendi gitmek istiyor heryere heralde:mrgreen:

yok dostum ön dişli 13 tü 16 yaptık devirlenmiyor diyede kips açmıyor açmayıncada gitmiyor hatamız oradan kaynaklanıyor hemen 13 ü gerii taktım bak şimdi nasıl gidiyor
sen şimdi gör...

zaten dr800 big le asfalttan dışarı cıkamassın hemen satta gel sen en iyisi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar