Çukurova Üniversitesinden Herhese Merhaba...

Yeni Aldıgım YBR 125 ile aranızdayım herkese selam ilk uzun gezimi kısmetse bu hafta yapacagım 10 gün izin aldım fırsat oldukça resim de atarım efm saygı ve sevgilerimle.

Hayırlı olsun.. havalar sıcakta olsa mutlaka kask olsun..sağdan sollama yapmayın

Merhabalar :)

Hayırlı olsun motorunuz. Kazasız belasız ve keyifli sürüşler :)

Özellikle şehir içi asfaltımız çok kötü aman dikkat. Ekipman da ne varsa giyin. Asfalt yandığından iyidir terlemek :)

Çok teşekürler efm tavsiyelerinize uyacagım

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------

Özellikle şehir içi asfaltımız çok kötü aman dikkat. Ekipman da ne varsa giyin. Asfalt yandığından iyidir terlemek :)
Teşşkürler efm tüm tavsiyelrinize uyacğım ne de olsa yeni sürücü olark tavsiylere ihtiyacım var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

Çok sağolun efm eilimden geldiğince dikkat edecegim inşallah yine aranıza gelirim inşallah.Kalın sağlıcakla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------

Hayırlı olsun.. havalar sıcakta olsa mutlaka kask olsun..sağdan sollama yapmayın
Kask ve diğer ekipmanlar tamam efm inşallah kazasız belasız yine aranıza dönerim kalın sağlıcakla.

Hayırlı uğurlu olsun
Sana tek nasihatim

HIZLANMAK KOLAYDIR
DURMAK ISE O KADAR KOLAY DEĞİL

Bunu motor felsefenin basina yaz
Yaz ki uzun süre zevkle kullanasin.
Aklindan cikartma diye buyuk yazdim
Umarim beyninde yer eder .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar