çukurova motokrostan üçüz macera bol fotolu az yazılı.

hella olsun size ben o enduru tipi bir motora bindim( sürmedim ) o anda vaz geçtim o sevdadan hayalimde kawasaki versi vardı ama 1.72 li boyda motoru zor tuttum

gardaş keşke endrodan vaz geçmeseydin 2 tekerin gerçek zevki endro ve krosta.:rendeer:

yaa bayıldım ya bu kadar guzel gezi gormedim ben de mi alsam? cehaletimi mazur gorun bunnara iki kişi binebiliyo mu bi de asfaltta rahatsız mı?

gardaş endro modellerine 2 kişi rahatlıkla biner ve her yola uyar asfaltta daha rahatını bulamassın.

yahu size imreniyorum arkadaşlar bir SS'çi olarak bunları hiç yapamıcam sanırım aliyim bitane dicem ama ist da böle yerler bulmakda zor onu bırakın boyda 175 olduğundan pek yemiyo yani :))

süper fotolar emeğinize sağlık allah kaza bela vermesin

gardaş allah sizede kaza bela vermesin benim boyum 185 ve çok rahat kullanıyorum mutlaka boyuna göre olanı vardır.

Son düzenleme:
Ben böyle heyecan, böyle macera görmedim.
O tepelerden bakmaya korkar insan, sırf adrenalin yapmışsınız, damarlarda kolesterol filan kalmamıştır. :)

jr.

ankarada bayi servis olsa adam gibi ramzey daha iyi de yok işte ankaranın ilçelerinde hep..war ya aklımı celdiniz ha =)

Kadir yüreğinize sağlık,parkur harika ısmarlamamı yaptırdınız ne?mustafa kiloyu düşürde öyle zıpla gardaş kadirin gazına gelmişsiniz.alican motorun boyu fazlamı büyük ne?.makinanın gazına fazla dokunmuşsun.honda 2009 da crf nin kanatlısını cıkaracak o zaman uçarsın.:)allah korumuş geçmiş olsun bize lazımsın üstat:)güzel gezi olmuş hepinizi kutlarım:cat:

Ben böyle heyecan, böyle macera görmedim.
O tepelerden bakmaya korkar insan, sırf adrenalin yapmışsınız, damarlarda kolesterol filan kalmamıştır. :)

gardaş maşallah söyle nazar olmayalım motokros sağlık demektir kolesterol sıfır.

ankarada bayi servis olsa adam gibi ramzey daha iyi de yok işte ankaranın ilçelerinde hep..war ya aklımı celdiniz ha =)

gardaş sen iyisimi adanaya taşın sorunu kökten bitirelim.

Kadir yüreğinize sağlık,parkur harika ısmarlamamı yaptırdınız ne?mustafa kiloyu düşürde öyle zıpla gardaş kadirin gazına gelmişsiniz.alican motorun boyu fazlamı büyük ne?.makinanın gazına fazla dokunmuşsun.honda 2009 da crf nin kanatlısını cıkaracak o zaman uçarsın.:)allah korumuş geçmiş olsun bize lazımsın üstat:)güzel gezi olmuş hepinizi kutlarım:cat:

sağol hasan abi allah dualarımızı kabul ediyor parkur tam dişimize göre.

Son düzenleme:
Arkadaşlr Emeğinize Sağlık Alican Kardeşe Geçmiş Olsun Ve Başarılar Dilerim

Mersin İl Temsilcisi
komşu senide bekleriz dicem fakat senin makina uygun deyil napsak acaba .

sağol gardaş dağ taş olmasa biz sıkılırız asfalt bize dokunuyor.:rendeer:

hep diyorum, biraz bütçe ayırabilsem 250CC üstü bir cross almaya hep niyetliyim ben... küçüklükten beri vardır bu hayalim ama şartlarım asfaltı zorluyor. ama ben de " herkes bir gün endurocu olacak" sözüne inananlardanım :cat::rendeer:

sağol dostum

SÜPER GEZİ OLMUŞ ABİ BEZEN DİYORUMKİ BENDE KROSCU OLAYIM :queen:

bende sana hiç bekleme kroscu olderim.

Arkadaşlr Emeğinize Sağlık Alican Kardeşe Geçmiş Olsun Ve Başarılar Dilerim

bize çamur yaptın gene kaçak.

hep diyorum, biraz bütçe ayırabilsem 250CC üstü bir cross almaya hep niyetliyim ben... küçüklükten beri vardır bu hayalim ama şartlarım asfaltı zorluyor. ama ben de " herkes bir gün endurocu olacak" sözüne inananlardanım :cat::rendeer:

evet türkiyenin bozuk yollarında herkes 1gün endrocu olacak inşallah.

Son düzenleme:
@kroscu01 Kadir ustam her zaman ki gibi güzel bir arazi gezisi yapmışsınız. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

@kroscu01 Kadir ustam her zaman ki gibi güzel bir arazi gezisi yapmışsınız. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

allah razı olsun sizede kazasız sürüşler inşallah.

wallaha mükemmel :mrgreen: aramızda ne çok krosscu varmış.

2 tekerin tadı endro ve krostadır gardaş.:p

Olay Budur Yaw..... çok Güzel Bir Gezi Olmuş............

gerçekten olay budur 1 gün herkes endrocu olacak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar