Kadir ustam harika yerlerde gazlamışsınız yüreğinize sağlık.videolarda yaman düşüşler yaşamışsınız.10 nisan yarışlarında kesin birincilikler sizlerin olur.gezilen yerler çokgüzel bahara gelmek isterim.selamlar
...KADİR kardeşim,sonunda senden beklenen gezi raporunu ekledinbeklediğime deymiş bir paylaşım her zaman ki gibi.ÇOK ÇOK güzel bir gün olmuş.Hepinizin tekerine sağlık.Sayenizde buralardan km.lerce uzaklıktaki güzel arazileri görme fırsatımız oldu.TEŞEKKÜRLER ...
![]()
güzel gezi olmuş 4 mevsim gezi
Çok güzel bir gezi tebrik ederim.
Hazır motorları görmüşken bişey sorayım lakin kanuni marka motorda gördüm orda
XT660 almakmı daha mantıklı Kanuninin yeni 150lik cross unumu ?
Moto ccsinden başka büyük bir farkı varmıdır?
Fiyatları göz önünde bulundurarak biri 10bin+ diğeri 3.165(sıfır) hangisi uygun sizce?
Bizim buralar öyle bir yerki asfaltta var arazide(nevşehir).. Burada her mesajı her motor hakkındaki yorumları takip ediyorum. Havaların ısınmasını bekliyorum. Bir motor alıcam.125cc den bıktım. Sizler gibi dağ taş tırmanman belki ama yollar filan kum çamurlu arazi yolu genelde. İşin aslı asvaltta bastımı titreşimsiz 150-160 bassın. Kötü yoldada hiç bir sıkıntı yaşamayım ayrıcada severek bineceğim bir enduro-cross arıyorum.
XT660 tipi güzel ama 1.75 boyunda 65 kilodayım uyarmı uymazmı bilmiyorum.
saygılar..
kardeş bu dediğin modellerin sıfırları varmı?
Birde xt600 ile xt660 aynımı?
usta özel mesaj attım bakarmısın bi zahmet başını ağrıtacam kusura bakma![]()
süper bir kros gezisi olmuş devamını bekliyoruzmehmet01
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------
KADİR USTA DİĞER VİDEOLARINIDA İZLEDİM SÜPER GÖRÜNTÜLER YAKALAMIŞSIN ELİNE KOLUNA SAĞLIK.EKİBİN GERÇEKTEN SÜPERMİŞ VİDEOLARIN DEVAMINI BEKLİYORUM:cherry:
Çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz elinize sağlık.şu dağ tepe bayır gezme olayına hastayım bi krosta biz mi alsak acep![]()