Çukurova (Adana) Motosiklet Fuarı

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Arkadaşlar Altın Elbiseli Adamın 04.05.2016 tarihli yayınında ( https://www.youtube.com/watch?v=X5w5wHuxwTA ) 59:20 de de belirtildiği gibi güneyin nadide şehirlerinden birisi olan Adanada 19-22 mayıs tarihleri arasında motosiklet fuarı olacak. Bu fuarların İstanbul dışında Anadolu şehirlerinde de yapılması gercekten sevindirici bir durum. Tüm motosiklet severlere vatana millete hayırlı olsun

çukurovada böyle bişey olması güzel. ama çukurova da motorcudan çok apaçi var :)

Motosikleti
çukurovada böyle bişey olması güzel. ama çukurova da motorcudan çok apaçi var :)

İşte amac bilinclendirmek onları ve motosiklete uzak insanları motosikletle yakınlastırmak

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------

Motor rodaj evresinde o yüzden gidemicem yoksa kaçmazdı altı üstü 200 km

Gaziantep Adana arasındaki yolun bir sıkıntı yaratmıycagını düşünüyorum rodaj evresinde motorunuza sonucta sabit hızla gitmek imkansız. Rodaj için her sey var hatta hızlanma-yavaslama-virajlar vs. Bi sıkıntı olusturmayacagını rüsünüyorum. LAkin otoban oyle değil sabit hızda gidileceği için rodaj dönemine pek yardımcı olmaz

Yine de uzun yoldur illa sabit gaz gidilir yoksa 19 mayıs tatile geliyor gitmeyi istemem mi :)

işte bu güzel haber, İstanbul'da ki fuara gitmek kısmet olmadı ancak şimdi fuar ayağımıza kadar geldi umarım birçok markayı görebiliriz ve insanları bilinçlendirmeye yönelik aktiviteler olur. :)

CG ciler basar orayı. Fuarın yarısı full yapılı CG olursa sasirmam.

Motosikleti
CG ciler basar orayı. Fuarın yarısı full yapılı CG olursa sasirmam.

CG ci adamın cg den baska motorla işi olmaz ki kolay kolay pek gelecegini sanmam. Gelirse bilincli cg sürücüsü gelir öyle pusturulmamıs zarrrr diye egzozu bagırmayan aynası felan uzerinde olan

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------

işte bu güzel haber, İstanbul'da ki fuara gitmek kısmet olmadı ancak şimdi fuar ayağımıza kadar geldi umarım birçok markayı görebiliriz ve insanları bilinçlendirmeye yönelik aktiviteler olur. :)

İnşallah tüm firmaların katılımıyla güzel bir fuar olurda önümüzdeki sene insanlar daha da cok gitmek için can atarlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

Yine de uzun yoldur illa sabit gaz gidilir yoksa 19 mayıs tatile geliyor gitmeyi istemem mi :)

Hayırlısı olsun hocam önümüzdeki seneye gidersiniz artık düzenlenirse eğer :)

Bu fuardan beklentiniz çok yüksek olmasın tamam adana sonuçta ancak bi izmir istanbul beklemeyin :)

güzel yer seçmişler. Antep ve Mersin gibi çevre illerde de motorcu sayısı çok.

19 Mayıs Perşembe günü 4 arkadaşımla birlikte oraya gittim. Taşkınlık yapacak egzozu bozuk abidik gubidik aragaz çeken çoluk çocukları çağırmadım. Arkadaşlar her CG'ci bir değildir. Yollarda ön kaldıran kız görünce güne bakan gibi kafasını çeviren canlılar da yok diyemeyiz. Fakat CG'ye binen herkes apaçi değil. Fuara 5 tane CG ile katıldık. Oldukça da ilgi gördük. Çukurova Türk TV muhabiri ve kameramanı benim motosikletimle yakından ilgilendi, röportaj yaptı. 22 Mayıs Pazar günü daha fazla katılım sağlayacağız. İmkanınız varsa sizde gelin. Offroad parkur turları, Birkan Polat'ın stunt gösterisi, birbirinden farklı dizaynda farklı cc'lerde motosikletler, chopper bisikletler sergileniyor. Fuar tamamen ücretsizdir.

Çektiğim birkaç fotoğrafı paylaşmak istiyorum. Selesi sökülü olan CG benimki.

v4opLD.jpg

jnYW1G.jpg

pPY0yo.jpg

9LpdoQ.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar