- Konu Yazar
Selamlar, forumu sürekli takip ederim, ama hesap açmayı, motosiklet alacağımdan ötürü yeni akıl ettim. Kafamda belli başlı motosikletlere karar verdim. Fekât bu motosikletlere sahip olan tanıdıklarım yok. Deneyim paylaşımı ve önerileri sürekli takip ederim ama böyle bir platformda forum ahalisininde görüşlerini de almak isterim.
Öncelikle seçim yapmamdaki kriterler, fiziksel yapısı ve vücudumla bütünleşik olması ve fiyat/performans olması. Karar verdiğim marka/modellerde fiyatlar aşağı yukarı aynı en fazla 2-3k ₺ oynuyor.
Motosikletler: KTM RC 250
KTM DUKE 250 ABS
Kawasaki Z250SL
Kawasaki KLX250
Suzuki GW250F Inazuma
Racing naked ve enduro bir arada bulunuyor evet. Kullanma alanı için eğitim diyebilirim. Yeni başlayacağımdan ötürü ve fiyat/perf ve cc bakımından bu motosikletlere karar verdim Fekât :cherry: KLX250 nin trafikte kullanımı, ne kadar dual purpose yazsada düşündürüyor.
Fiziksel olarak 1.86cm boy ve 96 kg ağırlığındayım. Gönlüm Inazuma'dan yana olsada acaba KTM mi alsaydım demekte istemiyorum.
Fikirlerinizi ve görüşlerinizi almak isterim.
Teşekkürler.
medyumketo
Öncelikle seçim yapmamdaki kriterler, fiziksel yapısı ve vücudumla bütünleşik olması ve fiyat/performans olması. Karar verdiğim marka/modellerde fiyatlar aşağı yukarı aynı en fazla 2-3k ₺ oynuyor.
Motosikletler: KTM RC 250
KTM DUKE 250 ABS
Kawasaki Z250SL
Kawasaki KLX250
Suzuki GW250F Inazuma
Racing naked ve enduro bir arada bulunuyor evet. Kullanma alanı için eğitim diyebilirim. Yeni başlayacağımdan ötürü ve fiyat/perf ve cc bakımından bu motosikletlere karar verdim Fekât :cherry: KLX250 nin trafikte kullanımı, ne kadar dual purpose yazsada düşündürüyor.
Fiziksel olarak 1.86cm boy ve 96 kg ağırlığındayım. Gönlüm Inazuma'dan yana olsada acaba KTM mi alsaydım demekte istemiyorum.
Fikirlerinizi ve görüşlerinizi almak isterim.
Teşekkürler.
medyumketo