- Konu Yazar
söylediklerinizi düşüneceğim abim sağolun bi fikir sahibi daha oldum.hocam evet titreşim sanki biraz fazla ama 60 a kadar diğerleri ile aynı.60 tan sonra artıyo.ama işin teknik yanına kimse girmiyo bence.motoranın vites aralıkları diğer cublara göre farklı biraz dolayısıyla 60 tan sonra bi vites daha istiyo gibi.e yüksek devir yaparsan titreşim de artar.benim naçizhane görüşüm bu.ama çekiş de o seviye düşük devirlerde hayret verici ki ilk 2 vites aralıkları kısa(110 kiloyum).bu bağlamda motoranda sevmediğim ki alırken hoşuma gitmişti ama şu an çok abes geliyo onlar da artçı ayaklıkları.hani şu köylü tipi denilen sanırım.hiç sevmiyorum keşke lifan gibi açılır ayaklıklı olandan alsaymışım diyorum.ama artçı olarak binersen de bu tipler çok rahat.eksoza bağlı olduğu için de çıkaramıyosun eksoz boşta kalıyo.ayrıca baya zamandır yenilik de yapmadılar .süspansiyon güzel bazı cuplarda kazık gibi ama bunda gerçekten memnuniyet verici.sele rahatlığı 10 üzerinden 9 abartısız bakarsan da anlarsın zaten.far geniş far cub lar içinde en iyi gösteren belki.boyum 175 ayaklar hafif uçta gibi ama sorun olmuyo yüksek yani.sevmediğim yine saçma sapan bişey ki o da ayak fren kolunun eğimli olması .çok nadir de olsa baz yerlerde yere sürtüyo tümseklere.kanuni ile ramzeyinki tam düz gerisi az çok eğimli ama kanuni ramzey mi dersen ki geri dur derim.her ne kadar ayaklıkları sevmesem de görünümü güzel ,kalıplı .şu an alsam 1.salcano 2.lifan 3.motoran olur sıralamam.lifanın 3 subap olayı güzel ama biraz fazla yakacağı kesin.aklıma geldikçe tarafsız olarak yazıyorum çünkü bizim millette kendi aldığını kabul ettirme gibi bi hastalık var ne hikmetse...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
çok istiyolar onlara be abim 2. eline bile sıfır cinli cubtan fazla istiyolar adamlar temiz innova'nın 2005 modeline 3 bin istiyolareger cup almayı dusunuyorsan temız bır yamaha ınnova alabılırsın ( 2. el ) dıye dusunuyorum ?