Bence yapılabilir fakat rampalarda seyir hızın düşeceği için pek güvenli olmaz. Cygnus L ile 150km gidiş 150km dönüş olarak Bursa Balıkesir arası yol yaptım. Balıkesir'e giderken rahattım, rampalarda hızım 55-60km lere kadar düştüğü oldu, dönüş ise tam çileydi. Rüzgar karşıdan bolca estiği için çok kez 40km hızın üzerine çıkamadığım oldu. O yüzden düşük cc motorlarla uzun yol yapmama kararı aldım. Şahsen düşük cc motosiklet ile şehirler arası yolculuğun güvenli olmadığını düşünüyorum.
yaparsın yaparsın.sadece iste ve motorun bakımlı olsun.![]()
https://youtu.be/S6f5yA2N_-8
Cub ile uzun yol. Fikir verebilir
Yaptık, yapılır, yapıyoruz.Yolda su gibi olumsuzluklar oluyor.
Motoru tam gaz uzun sure kullaninca titresimden kaynakli civatalarin gevsiyor.Yolda egzos kapagi, plaka biraktigim oldu.onlari gectim en cok motor bloguna egzosun baglandigi yerin iki tane civatasi vardir.onlar kırıldı ki bu bela oluyor.titresim ve yuksek motor sicakligi motora zarar veriyor yani bunu goze alman lazim.ama butcem bu kadardi, yakit param azdi, kamp hayallerim, yeni yerler gorme hayallerim vardi ve hepsini bu motorla guzel bir sekilde yaptim.
ben 8 aydır her gün 50 km yol yapıyorum
bakımları aksatmassan bence vitesli motorun japon çin i fark etmez yolda bırakmaz
Yaptık, yapılır, yapıyoruz.Yolda su gibi olumsuzluklar oluyor.
Motoru tam gaz uzun sure kullaninca titresimden kaynakli civatalarin gevsiyor.Yolda egzos kapagi, plaka biraktigim oldu.onlari gectim en cok motor bloguna egzosun baglandigi yerin iki tane civatasi vardir.onlar kırıldı ki bu bela oluyor.titresim ve yuksek motor sicakligi motora zarar veriyor yani bunu goze alman lazim.ama butcem bu kadardi, yakit param azdi, kamp hayallerim, yeni yerler gorme hayallerim vardi ve hepsini bu motorla guzel bir sekilde yaptim.