A administrator Katılım 5 Ara 2005 Mesajlar 0 4 Tem 2015 Konu Yazar #1 CT.ATC adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! Volteria ve CT.ATC aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
CT.ATC adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! Volteria ve CT.ATC aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
CT.ATC Katılım 14 Eyl 2014 Mesajlar 272 4 Tem 2015 #2 Merhabalar adım Tuğrul, burası bir internet cafe arkadaşım volteria(Onur) ile ana makinadan(aynı makina) giriş yapabiliyoruz.
Merhabalar adım Tuğrul, burası bir internet cafe arkadaşım volteria(Onur) ile ana makinadan(aynı makina) giriş yapabiliyoruz.
CT.ATC Katılım 14 Eyl 2014 Mesajlar 272 14 Tem 2015 #4 Gül cemalimi görmek istersen yollayabilirim Source53
Source53 Katılım 28 Tem 2011 Mesajlar 153 14 Tem 2015 #5 CT.ATC' Alıntı: Gül cemalimi görmek istersen yollayabilirim Source53 Genişletmek için tıkla ... Bu konu otomatik olarak mi oluşturuluyor onu merak ettim? Yani sistem bunu otomatik algılayıp konumu açıyor acaba?
CT.ATC' Alıntı: Gül cemalimi görmek istersen yollayabilirim Source53 Genişletmek için tıkla ... Bu konu otomatik olarak mi oluşturuluyor onu merak ettim? Yani sistem bunu otomatik algılayıp konumu açıyor acaba?