CS Go ve PUBG Partner arıyorum

Başlığa bakıp hemen fesatlaşmayın :DAranızda cs:go ve pubg oynayan varsa forumdaki gibi saygımızı sevgimizi kaybetmeden cıvtmadan oynayacak birileri varsa buraya yorum olarak yazsın yada özelden yazsın ekleyelim birbirimizi.Güzel bir grup toplanırsa başka bir platformdada beraber mutlu düzgün bir şekilde hobimizi gerçekleştirebiliriz.
ÖNEMLİ NOT:LÜTFEN CİDDEN ÇOLUK ÇOCUK GELMESİN OYUN OYNADIĞIMIZI UNUTUP KENDİNİ KAYBEDECEKLER HATTA İŞİ KALP KIRMA SEVİYESİNE GETİRECEKLER GELMESİN.SONUÇTA EĞLENMEK İÇİN İYİ VAKİT GEÇİRMEK İÇİN ORDAYIZ STRESİMİZİ ATALIM ZEVKLİ OYUNLAR OYNAYALIM HEPİMİZ MUTLU OLALIM!!!

R6 Siege oynayanlar, merak edenler, platform PC lig gold3. M97O uplayden ekleyin!

Eylülde yeni sistemimi topluyorum.
CsGo'da 300 küsür saatim var.Yanlız rank gitmişdir 2 aydan fazla oldu girmeyeli.Pubg'da yeni sistemi kurunca alıcağım.Ark survival'da 1000 saatim var.(Gerçekden tam ekip oyunu.

[email protected] eylülden sonraya gelirim anca :)

COD4'e gel. Kantır en son lisedeyken oynuyodum. 15 sene önce falan. 5.2 mi ne öyle bi şeyler vardı o zaman.

Gençliğim geldi aklıma lise de okuldan kaçıp kantir 1.5 oynardık . Yan masa da Quick 3 arena oynayan elemanlarla billur geçerdik :(

Cs go da hırs yapıp birbirine düşen arkadaşım çok oldu. Hakikaten eğlenmek için oynadığımızı unutmayacaksak bende varım. Rütbe adını bilmiyorum ama bıraktığımda ikşi tane keleş vardı sembolde. Tabi artık ne o refleksler kalmıştır ne de harita bilgisi :D

arma 3 oynayan varsa mesajlaşalım. bu aralar exile mod oynuyorum. ama her moda uyarım.

onu bunu bilmem benim oğlana karambit skini lazımmış,
anahtar gibi bir şeyler söyledi,
anlamıyorum o işlerden,
tek anladığım sürekli para istiyor eşek herif.

onu bunu bilmem benim oğlana karambit skini lazımmış,
anahtar gibi bir şeyler söyledi,
anlamıyorum o işlerden,
tek anladığım sürekli para istiyor eşek herif.

Silahının görünüşünü değiştiren ama başka bir ekstrası olmayan ve tam bir para tuzağıdır bu "skin lazım" olayı. Mümkünse parayı daha değerli yerlere harcasın, oyunda edindiğimiz - bana göre saçma- bir çok skin gerçek hayatta -çoğunlukla- bir hiç. Tabi ki oyuna psikopatça bağlanan insanlar yüzünden bu bıçak veya eldiven skinlerinin yüzlerce hatta binlerce dolar ettiği de bir gerçek:silent:

nova 1 rankım, eski sistemimde nova 4 tüm 300 fps oynuyordum fakat motosiklet alacam diye canavar gibi sistem sattım. şuanki sistem ile 40-50 fps anca.

Beyler hertürlü oyunu oynuyorum yaşım 17 oynadığım oyunlar pupg-csgo-r6-foxhole-lol bs. vs. steam nick : GokaallP (bu nickte 3 tane hesap var 3 ünüde ekleyein hepsi benim )

Gençler ne yapıyorsunuz siz, sövüyor musunuz bize, bişey anlamadım. İhtiyarladık mı ne?
Valla ben çok geride kaldım aga, yazın pek fırsatım olmuyor da , kışın hala arasıra far cry (1) oynuyorum evde, bitirip bitirip baştan alıyorum.

Pabci forever bu aralar sabahçıyız bize katılmak istersen steam : satirkemal ekle kardeşim :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
bende daha yeni premium aldım bir aylık, world of tanks oynuyorum.

tier 7 is(rus ağır)
tier 6 KV-85(rus ağır tank)
tier 6 hellcat(amerikan anti tank)
tier 5 O-I exp(japon ağır)
tier 5 crusader(hafif tank)

glanı olan varsa glan arıyorum buradan duyrulur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar