Cruiserda sesi duyma.

Hehe bende zamaninda bir video yapmistim ama siteden bir iki tanidik disinda kimse onemsememisti :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Galiba ben de Cruiserci olacağım o yüzden böyle bir başlık açıyorum:)

MFM

Cruiser başka abi o gürültü insana inanılmaz bir keyif veriyor inan tarif edilmez bir güç hissediyosun damarlarında gazı açıp birden önündeki arabanın yanından geçerken çıkan o ses benim için çok farklı bişey ama iyi egsoz seçmek lazım bakalım önümüzdeki sezon inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yahu bırgalamayın da aşağılara insin:pale: ,belki denleştirip alacağız :queen:

MFM

ben izlemedim linki koyalım buraya paylaşalım merak ettim :wiinkk:

Nereden bulacağım 7000'i :silent:,şu kapının önündeki vosvosu satayım bari:)

MFM

o motorla alakalı bişey sorucam 6 sene motor dekor olarak kullanılmış yazmış bunun motora bi zararı yok mu

o motorla alakalı bişey sorucam 6 sene motor dekor olarak kullanılmış yazmış bunun motora bi zararı yok mu

Ne olacak ki sıcacık cafe ortamında, egsoz mu pas tutacak,en fazla bir iki karbüratör contasını yenilersin,ama alma benim o:mrgreen:

MFM

yok abi ben yamaha düşünmüyorum suzuki veya honda bakalım kısmet Allah gönlümüze göre versin ;)

yok abi ben yamaha düşünmüyorum suzuki veya honda bakalım kısmet Allah gönlümüze göre versin ;)

İçimi ferahlattın oh bee:mrgreen:

Heyecandan gitmiş video yazmış bir de moto sohbete atmışım ,videoya taşıttık bir de özür.:rendeer:

bende bir aralar regalden , harley davidson , rölanti sesi alıyordum ama sonradan sıkılıp vazgeçtim.

zaten 250 cc olmasına rağmen yeterince kulaklarımı mahvediyor.müsait bir zamanda videoya çeker buradan link atarım. o zamana kadar , her ne kadar kısada olsa ,benim Nitro yakıtlı model buggy'nin egzost sesini bir dinleyin. ( 4.6 CC ve halen rodaj aşamasında gaza tam yüklenemiyorum , vites sistemini değiştirsem daha da fena bağıracak.)

http://www.youtube.com/watch?v=5maflt7J4tU

Bu ne böyle herkes şaşkın deli Çerkes:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar