Gelişim Sürücü Kursu'nun eğitimleri var. Ben gitmedim ama gidenler Honda'dan da çok memnun.
Yalnız direkt 883'le başlamak eğitimle olacak şey değil. Önce daha küçük (max 250cc) bir motorla başlamakta fayda var.
883'le başlarsanız motora ve trafiğe hakim olma konusunda sıkıntı yaşarsınız, hayati tehlikesi olur.
Ben Kymco Venox ile başladım. 1000-1500km kadar kullanıp 883'e geçtim.
Alacağınız motorun forward kontrol ve 14" gidonlu olmasına dikkat edin. Forward kontrol olmazsa, boydan dolayı peglerin yeri sorun çıkartıyor ve motorun üzerinde bir tuhaf duruyorsunuz (boyum 1.90)
Onun dışında 883 hakkında söylenecek birşey yok. Harley'in üzerinde olmak bile yetiyor
Harley'in alt modellerinden olmasına rağmen torku inanılmaz, performansı - en azından benim için - gayet yeterli.
Yalnız sanırım Iron'lar 2009 sonrası olduğu için, hepsi enjeksiyonlu. 2006 ve öncesindeki karbüratörlü 883'lerin sesi kesinlikle çok çok daha güzel. Egzoz taksanız bile enjeksiyonlu makinanın sesi, karbüratörlü gibi olmuyor. Benim motorum 2007 model ve enjeksiyonlu, karbüratörlüleri kıskanıyorum açıkçası

Alternatif olarak 883 Custom'a bakabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla forward kontrol onlarda standart ve benzin depoları daha büyük. Daha oturaklı duruyor.
Şimdiden hayırlı olsun