Cruiser Tavsiyesi

Motosikleti
DOMİNAR 400
Merhabalar

Bu tür motorlarin seveni az olabiliyor biliyorum ama;
Yeni motor olarak Yamaha dragstar (xvs650) ya da Honda shadow (vt750) tarzı motor almak istiyorum. 300 bin TL bandında ilanları var.

Bunlar eski model olduğu için neye dikkat etmeliyim diye sormak istiyorum.
Ya da bu tarzda önerilebileceginiz model ne var acaba?
Kawasaki vulcan S bütçe olarak çok yukarıda şuan.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bir baktım da 2. el kawasaki eliminator 500ler 350 400 arası değişiyor yeni motor oldukları için de kilometreler düşük bence bir düşünün 20 yıllık motor alacağıma aynı giden aynı görünen 2024 model motorları tercih ederdim

Motosikleti
DOMİNAR 400
bir baktım da 2. el kawasaki eliminator 500ler 350 400 arası değişiyor yeni motor oldukları için de kilometreler düşük bence bir düşünün 20 yıllık motor alacağıma aynı giden aynı görünen 2024 model motorları tercih ederdim
450 bin tl sıfır. İkinci elleri pek yok gibi ama güzel seçenekmiş teşekkür ederim

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Arkadaşımda 2006 Model Shadow olanından var, severek kullanıyor. Ama şu var, bi bakım yaptırmak istedi, motor çok ağır olduğundan lifte alamıyorlardı. Yav ara ara bulamadık servisi. En son dedik kendimiz yapalım. Yağ tapasını bulamadık, filtreyi de 2 saat uğraşarak çıkardık. Motoru filtresiz çakıp yağı komple süzdürdük. Kısaca baya yağ, kir, pislik olduk. He, öğrendik. Başardık. Komple soğutma suyunu drain ettik, fren balatalarını söküp zımparalayıp parlatıp taktık. Sonra sağolsun bi bardak Mocha ısmarlamıştı :).

Motora gelirsek, hareket ettiğinde bir kütle ilerliyor, V twin motor olmasından çok hoş bir titreşim var. Hele düşük devirde gaz açınca baya hoş gürlüyor. Frenlemesini bilemiyorum kullanmaya toto yemedi, param olmadığı için alma olasılığı korkuttu baya... :D Ama geçtiği yerde, durduğu yerde, hatta giderken bile kendisine baktırıyor. Arkadaşım bundan sonra heralde HD alırım ona kadar da baya var diyordu. Memnundu kısaca.

Merhabalar

Bu tür motorlarin seveni az olabiliyor biliyorum ama;
Yeni motor olarak Yamaha dragstar (xvs650) ya da Honda shadow (vt750) tarzı motor almak istiyorum. 300 bin TL bandında ilanları var.

Bunlar eski model olduğu için neye dikkat etmeliyim diye sormak istiyorum.
Ya da bu tarzda önerilebileceginiz model ne var acaba?
Kawasaki vulcan S bütçe olarak çok yukarıda şuan.
royallere bakabilirsin ataşeirde mağazası var bi uğra derim

Arkadaşımda 2006 Model Shadow olanından var, severek kullanıyor. Ama şu var, bi bakım yaptırmak istedi, motor çok ağır olduğundan lifte alamıyorlardı. Yav ara ara bulamadık servisi. En son dedik kendimiz yapalım. Yağ tapasını bulamadık, filtreyi de 2 saat uğraşarak çıkardık. Motoru filtresiz çakıp yağı komple süzdürdük. Kısaca baya yağ, kir, pislik olduk. He, öğrendik. Başardık. Komple soğutma suyunu drain ettik, fren balatalarını söküp zımparalayıp parlatıp taktık. Sonra sağolsun bi bardak Mocha ısmarlamıştı :).

Motora gelirsek, hareket ettiğinde bir kütle ilerliyor, V twin motor olmasından çok hoş bir titreşim var. Hele düşük devirde gaz açınca baya hoş gürlüyor. Frenlemesini bilemiyorum kullanmaya toto yemedi, param olmadığı için alma olasılığı korkuttu baya... :D Ama geçtiği yerde, durduğu yerde, hatta giderken bile kendisine baktırıyor. Arkadaşım bundan sonra heralde HD alırım ona kadar da baya var diyordu. Memnundu kısaca.

Arkadaş Mesajı almıştır umarım...

Motosikleti
DOMİNAR 400
royallere bakabilirsin ataşeirde mağazası var bi uğra derim
O hangisi idi anlamadım tam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uğraştırıcı olacak onun farkındayım. Ustası falan bulamayacagim için kendim yapmaya çalışacağım bakımlarını gibi tahmin ediyorum zaten. Keyfini veren zahmetine katlanır gibi bir durum mevcut. O yüzden sormak istemiştim

Motosikleti
Ns200 15"
30 yaşında bir alet her an her şey açabilir, sağlam olarak satın aldığınız motosiklet 1 gün sonra saçma sapan yerden yağ kaçırmaya veya benzin akıtmaya başlayabilir. Ne kadar kaliteli olursa olsun durum böyle. Uğraşırım keçesi patlar çakarım, rulman dağıtır yaparım derseniz ve biraz psikolojiniz bozuksa hayırlı uğurlu olsun, kendinize 10 numara ilaç satın almış olursunuz :).

Motosikleti
cbf 150
Şöyle birşey söylim sana sen sonra karar ver. Seneler önce ilk sahibi oldugun dragstar motoru geçenlerde ilanda gördüm 35000km de satışdaydı 2003 model. Yazan yazıdada ilk sahibinden diye. Ben kendim 140 bin km bindim motora anla işte sen ortamı

Moto guzzi V7 alın geçin sıfırını çok uygun fiyata sattılar hem şaftlı hemde güncel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar