Cruiser/Custom Motora yapilabilecek boynuz direksiyon.

ama sadece gidon un boyunu uzatmakla kalmıyor tüm tesisatı degiştirmen gerek haberin olsun(fren,elkt. tesisatı onlarda bayagı para tutar)

Süper Moderatör (BBRR)
sırf senin için sanayide kromajcıya gittim
3 kere yapmış bu tip gidon adam oturuş ve boyu önemli diyo belli bir açı yok sen şekli sölüyon ve elle gidon arası ölçülüp ona göre kıvrılıyo
adam kromajcıya açı lazım değil o kendi büker dedi

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
kılıçbalığı +1
Hakketten hiç aklıma gelmedi, ama çok sorun olmaz. Kablolara ek yaparız kolay, debriyaj telinide uzunuyla değişirsin o da kolay. Birtek fren hortumu kıllık yapabilir, uygun bi şey bulamazsan istediğin ölçüde yapan yerler var onlara yaptırırsın :)

sırf senin için sanayide kromajcıya gittim

Yalan söylüyo elemanını göndermiştir :queen:

Son düzenleme:
aslında bende düşünüyorum gidon u yükseltmeyi çünki rahat edemiyorum sürekli öne doğru bükülmek insanın belini mahvediyor uzun yolda

Arkadaslar ben 2 tane VF750 görmüştüm yükseltmislerdi diireksiyonları ve ikiside farklı şekil yapmışlardı biri çok yüksek biri dahada kısa idi.

Herneyse konuya geleyim. Fren hortumlarını da hani banyo bataryasının duş aparatı vardır ya ona giden helezonik metal boru vardır ya öyle bir boru geçirmişlerdi. Harika olmuştu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eyong' Alıntı:
kılıçbalığı +1
Hakketten hiç aklıma gelmedi, ama çok sorun olmaz. Kablolara ek yaparız kolay, debriyaj telinide uzunuyla değişirsin o da kolay. Birtek fren hortumu kıllık yapabilir, uygun bi şey bulamazsan istediğin ölçüde yapan yerler var onlara yaptırırsın :)

Yalan söylüyo elemanını göndermiştir :queen:

Aliiiiiii şu kromajcıya kadar gidiver lem :p dur gitmeden bi çay ver :bounce:

alestevardiya' Alıntı:
Ama ben sifirdan yapayim diyodum, sen eski gidonu kullan mi diyosun? Hayir sonra rahat edemezsem eskiye donus sansim olsun! :p

Olcay be senin isin gucun yoktur, bi arastirsana bana hayrina internetten, fiyat sorsana?? :silent:
bak bu kesinlikle doğru :p

Bu işi bi çözersek var ya, anında bi sürü yeni müşteri gelir, yaza kadar zengin oluruz.:queen:

Gelin topikte fazla insan yokken hemen ortaklık kurup, şirketleşelim.:cherry:

Ekleme : Bak ben daha yazıyı bitiremeden, salih gelmiş gördünüz mü ? Hadi elimizi çabuk tutalım, bikaç hissede Skull'a vericez zaten mecburen....

Son düzenleme:
Yaa Baris abisi saol zahmet etmissin..
Ben ayarlicam artik BOYUMA :p gore bi sekil o zaman..
Dedim ya kromajciya gitmicem kendim tersanede yapicam !! :cherry:
Bak bu arada parcalari soktum! yarin sabah islem hazir! :cat:
Ama su fren borusu olayindan tirstirm, sonradan yapmalari beni sakata getirmesin! :pale: Patlak matlak cikar, amaaaninnn! :cyclopsan
Hee hee gerci bizim frenler, hidrolik yada pinomatik deil dimi, patlak catlak olsa borusunu ne olur :queen:

sen eski denizcisin halledersin aleste,yalnız iyi düşün kullanım rahatlığını manevra zorluğunu herşeyi hesaba kat,alıştığın bir sistem var dönüşlerini ona göre ayarlıyorsun,şimdi yepyeni bir direksiyon! şekil olarak biraz daha yüksek,oturuş aynı, kullanım olarak eskiye göre avantajmı dezavantajmı:cat: sağlıcakla kal..

DISCOVERY'yi seyrediyosan,Orange Country diye bir programda gidonla ilgili çalışmalar var.Fikir edinmek için bi bakabilirsin.

Neeeee hidrolik mii! :cyclopsan Ben ek mek yaptirmam hidrolik sisteme, yok mu bunun uzun hortum satan bir yeri??? Harley in falan oluyo ya uzun gidonlulari, onlarin hortumu bize uyar mi acaba? :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar