Cross Yerleri

Selamlar. Şehiriçi olsun, şehirlerarası olsun böyle yol kenarlarında boş araziler oluyor hani böyle ot çöp küçük çalıların olduğu. Oralarda cross motosiklet ile kafamıza göre sürüş yapabiliyor muyuz ya da sizler sadece adı cross pisti falan olan yerlerde mi cross yapıyorsunuz?
Her böyle yerin yanından geçerken aklıma geliyor şuradan motosikletle bi tur atsaydım falan diye de bi sorayım burada dedim.
Teşekkürler

Ekin meyve sebze yani bahce değilse çitle çevrili değilse birine ayit değilse tabiki sürebilirsin yoksa cross un bi anlamı kalmaz hergün aynı pist sıkar bir süre sonra.

Hadımköy taraflarında pist var. Ayrıca izmit taraflarında da var. Ancak nerde ikamet ettiğini yazarsan sana çıkıp kafana göre hoplayıp zıplayıp düşebileceğin yerleri yazabilirim.

Her spor motosiklet pistte kullanılmıyo sonuçta :) dağlarda taşlardaydık bir zamanlar, çevredeki dağların, orman yollarında patikalarda sürüyordyk. Arazi devletin arazisiyse ve giriş yasak değilse her yere girilir.

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bizim burda şehir içi yollar da kros pisti sayılır

Kanka ankara yolları zaten komple cross pisti gibi, sen evden motorla çık yeter, 2 sene sürmez six days yarışçısı olursun.

Dostum ancak istanbul için güzel yerler öberebilirdim. İnan ankara hakkında hiç bir bilgim yok. Netten ve diğer forumlardan bulabilirsin.

Ankaralı endurocu bir arkadaş vardı forumda sanirim, konuyu güncel tut, o seni bulacak emin ol :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Afyona bu sene yeni bir cross pisti yapıldı gittim baktım gayet eğlenceli gelişmiş sürücülere de hitap eden yerleri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar