Cross tavsiyesi

Merhabalar,
Ben profesyonel olarak crossla ilgilenmek istiyorum fakat aklıma 2 zamanlı motorlar gelmesine rağmen bulamıyorum. Daha doğrusu bulduklarımın da evrakları yok emisyondan dolayı... Başlangıç için cross 250 yi düşündüm ama titreşimden dolayı kararsız kaldım. xt 125 geldi aklıma onun da kullanım amacıma göre küçük kaldığını düşündüm. Anlayacağınız baya bir kafam karıştı. :silent: Tavsiyelerinizi bekliyorum.

her iki yoruma da katılıyorum..elin anahtar tutmalı..arazide kalırsın yoksa:D:D:D: he he he:D:D:D

Xt 125 ile YBR aynı motora sahip.
Cross dediğin biraz güçlü olucak. :)

Yamaha YZ-125 öneririm fakat 2 zamanlı bir motora sahip. 250'lilik 4T ler kadar performansı olduğuna inanıyorum.. savaskayan'ın da dediği gibi mekanik bilginiz yetersizse işiniz biraz zor olacak..

Düzgün bilinçli kullanırsan durup dururken motor bozulmaz.2 zamanlı motorlardada yağını kontrol edip ara gazı vererek kullanırsan uzun süre kullanırsın.Eski model hastalığı olan biri olarak yamahanın DTR 125 R modelini tavsiye ederim çıkma vs. parçalarını kolay bulabilirsin hemde plakasız olanlarıda var arazide kullanmak için fiyatlarıda ucuz sahibinden de var...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------

Birde kanuninin 250 lik motoruda var kros oda olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar