Açılın ben ekonomi mağduruyum. Tam "aha motoru sattım, şinci kıros alacağm" derken ekonomi çöktü. Şundan altı ay önce altı bin lira iyi paraydı lan, istediklerimin çoğunu alabiliyordum. Neyse.
Öncelikle şunu sorayım, şehiriçi kullanacaksanız neden cross alıyorsunuz? Cross'ların görünüşü iyidir, hoştur lakin her güzelin bir nazı var.
Metehan07-70 sağ olsun fitili ateşlemiş lakin doğru da söylemiş. 6 bine cross diye bir şey yok elbette. Neyse, bu makinelere
hibrit enduro filan da diyebiliriz, sorun isim değil. Sorun, adları ne olursa olsun, bu aletlerin şehiriçinde rahat ettirecek tasarıma sahip olmamaları. Şekilden gönlünüz kayıyor olabilir ancak yalnızca asfaltta gidecekseniz, asfaltta gitmek için tasarlanmış bir motosiklet alınız. Yoksa rahatınız yerinde olmaz. "Ya işte arada kaldırım taşlı yola da girerim" diyorsanız, bunlara YBR de girer, sıkıntı yok.
İkinci husus boy mes'elesi. Black Cat denediğim kadarıyla yerlere eğilmeye eğilimli olsa da, inerken ve binerken rahat etmek için 178cm ve üzeri boy öneririm diyebilirim.
Cenkito'ya bakmayın siz, adam tam bir çılgın
Bay Çamur'un boyunu hatırlamadığım için yorum yapamadım, affetsin beni.
Lastikler değişir, onlar çok sorun değil elbet, yine de 21" ön janta dişsiz lastik var mıdır bilmiyorum, alırsanız ön jantı küçültmek için biraz daha para ayırmanız gerekebilir.
Bütün bunları bilip de hala "cross alacağım" diyorsanız da, şehiriçine biraz daha yatkın olarak X-treme Max serisini önerebilirim. Harika motorlar değil elbette ancak fiyat/performans da fena değil. Yedek parça olayını alacağınız her motorda düşünün, kroslar için yedek parça daha da önemli; düşülür, edilir. Seleler geniş, şehir içinde ve artçı alırken daha rahat ettirir. Lakin hiçbirinin selesi bir CBF veya Discover olmayacak elbette.
Durumlar böyle, özetle yalnızca şekil için kros alıyorsanız, üzebilir. Sizi daha rahat ettirecek motorlara bakın.