cross motosiklet onerisi???

oofffffffff gözüm döndü bu kadar cross arasında :queen:
ilk motoru ama arkadaşlar XT660 biraz büyük kaçmasın :cyclopsan
falcon u honda bile tavsiye etmiyor geçenler de konuştum,üretimden kalkmış motor zorluk çekersin dedi.
En iyisi XL200 bence :)

sırf dağa gitmek için x alıcaksınız haa super yaaa yamahadan şaşmayınderim

oofffffffff gözüm döndü bu kadar cross arasında :queen:
ilk motoru ama arkadaşlar XT660 biraz büyük kaçmasın :cyclopsan
falcon u honda bile tavsiye etmiyor geçenler de konuştum,üretimden kalkmış motor zorluk çekersin dedi.
En iyisi XL200 bence :)

Falcon üretimden kalktığı için zorluk çekersin diyen Honda'da senin konuştuğun kişiler, XL 200'ün de üretimden kalktığından habersiz mi?Yoksa, bütün bunlar çelişki mi?

Eğer amacın motosikletini arazide kullanmaksa ikinci ilanı şimdiden eleyebilirsin.:wiinkk:

Son düzenleme:
Falcon üretimden kalktığı için zorluk çekersin diyen Honda'da senin konuştuğun kişiler, XL 200'ün de üretimden kalktığından habersiz mi?Yoksa, bütün bunlar çelişki mi?

Evet biliyorlar ama ben XL200 ü beğendiğim için öyle dedim :)

asyanın makinesi harbiden sağlammıdır sonuçta atlayıp zıplıcaz ya o acıdan sordum onceen burda biri vardı motorun kadrosu ortadan catlamış o duruma dusmiyelim

iyce sasirdim simdi iyimi asya motosunki diger motosikletten cok daha saglam duruo kalipli ama ne desem yalan simdi

asya motor kesinlikle almayın derim.. Arkadasta kanunı var motor parçalanmıyo.. Kaç kere düştü kalktı hiç bişey yok motorda canavar gibi... Ama aldıgı gün pistonu değiştirdi eleman en soguk havalarda bile cikle cekmeden marsa bastıgında tık alıyo ve gaz vermeye de gerek kalmıyo... Düzce de bi ustaya yaptırmıs adam nasıl yapmıs anlayamadım doığrusu :):)

bende yamaha xt660x derim x in cekişi r dan daha üstün su sogutmalı ve ayrıca 45 hp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar