cross motor önerisi

Arkadaşlar motorumu satmaya karar verdim. Cross motor almak istiyorum. 10 bin bütçem var ne önerirsiniz ve nelere dikkat etmeliyim tabiki expertis yaptırcam ama sizinde bilgilerinizden faydalanmak isterim. honda nx4 falcon ve yamaha xt 660 buldum ama yüksek km li motorlar ve 660 ın rentten çıkmış olma ihtimali var crf ilanları bütçemi aşıyor gibi. Önerileriniz neler.

Hocam 3 yıl önce, Mondiali satmaya karar verdiğimde NX4'e baya bakmıştım. Oldukça yakan, parçası sıkıntılı, satışı yıllar önce durmuş, zaten satışta olduğu dönemde de çok satmamış bir motor.

XT660'ı araştırmanı öneririm. Hem parçası mevcut, hem blok sorunsuz, hem de falcon'dan çok yakmaz. Bütçe konusunda bir şey diyemem, ama gerekirse bir iki ay daha bekleyip temiz motor almanı öneririm.

Motosikleti
Yamaha XT600
xt 660 mı yoksa xt 600 mü hocam çünkü 660 lar daha pahalı o fiyatlara çok zor ben xt 600 kullanıyorum efsane makina masrafı az torklu hırçın bi çocuk gibi tavsiye ederim...

xt 660 mı yoksa xt 600 mü hocam çünkü 660 lar daha pahalı o fiyatlara çok zor ben xt 600 kullanıyorum efsane makina masrafı az torklu hırçın bi çocuk gibi tavsiye ederim...

600'de güzel motor. Bir ara birisi takas teklif edince baya araştırmıştım. Lakin eskidi, tanıdık eş dost değilse sahibi, temizini bulmak zor. Ama 7-8 yıl önce almış olunsaydı muhtemelen hala sorunsuz biniyor olurduk.

Motosikleti
Yamaha XT600
valla ömürlük makina güzel bakıldımı bakımını aksatmadımı ölene kadar götürür ama işte temizini bulmak zor gerçekten

NX4 Falcon. 2005 te kesildi. 2011 den 2015 e kadar kullandığım alettir kendisi. Lezzeti çok hoş, görüntü
muhteşem ve lakin sıkıntısı da bitmez tükenmez, Honda'nın 400 milyonluk Brezilya'da Brezilya için ürettiği
bir makinadır. Çan çin çonu mumla aratır insana. Kanser olmak istemez isen hiç yaklaşma. SAYGILAR.

xt 660r da var az bir farkla pazarlıkla alınabilir xt 600 de var bu iki modelde beni korkutanlar yaşlı olmaları ve yakıt sarfiyatlları. En çokta yakıt:)

Motosikleti
Yamaha XT600
Alınırda nasıl alınır işte temiz mi acaba nasıl kullanılmış :D yaştan dolayı bi sıkıntı olmaz ss makina değil yani onlar kadar bitik değiller :D yakıtta basarsan yakıyor valla hep gaza yüklen diyen bi makina insanı gaza getiriyor yani :mrgreen:

Torklı güzel makineler şekli duruşu sesi insanın içini gıdıklıyor sürmesi ayrı zevktir eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar