Cross Motor Önerisi

Asfalt göremiyorum, demekki arazi :rendeer: Arazi lastiği olursa alınır viraj kaya kaya mis gibi bu toprak yolda ne olmuş :sunny: Adam arazide sürücem sadece ağır ağır demiş, bence yerinde bir öneri yaptım. Senin kuba black CAT kadar hafif olmasada arkadaşın işini görecek kadar hafif ve performanslı diye düşünüyorum. Saygılar

Bu arada arazimi o dediğiniz yer, çiftalandaki jip parkuru.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------

Zaten bakım aralığı 12.000 Km de bir KLX in :mrgreen:

Bakıyorum simdi sahibindene 2013 model 15bin km de ortalama 11bin tl veya üstü benim cbr 125 8 bin falan eder 3 bini denkleştirebilirmiyim diye düşünüyorum :D :D Eski kaskımıda kullanmak istemiyorum yeni bi kask düşünüyorum cok kararsızım :D

Bakıyorum simdi sahibindene 2013 model 15bin km de ortalama 11bin tl veya üstü benim cbr 125 8 bin falan eder 3 bini denkleştirebilirmiyim diye düşünüyorum :D :D Eski kaskımıda kullanmak istemiyorum yeni bi kask düşünüyorum cok kararsızım :D

Sanırım önce yapmamız gereken motorlarımızı satmak :thumleft:

Asfalt göremiyorum, demekki arazi :rendeer: Arazi lastiği olursa alınır viraj kaya kaya mis gibi bu toprak yolda ne olmuş hatta bu lastiklerle bile olur vardır fotoğraf belki atarım akşam :sunny: Adam arazide sürücem sadece ağır ağır demiş, bence yerinde bir öneri yaptım. Senin kuba black CAT kadar hafif olmasada arkadaşın işini görecek kadar hafif ve performanslı diye düşünüyorum. Saygılar

Bu arada arazimi o dediğiniz yer, çiftalandaki jip parkuru.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------

Zaten bakım aralığı 12.000 Km de bir KLX in :mrgreen:
Galiba Önce Motoru Satıp sonra evdeki hesap çarşıya uymaz derler :D

DUAL PURPOSE ÇİFT AMAÇ diye bir kategori var biliyorsunuz. Bu arkadaşın tarifi buna uyuyor. Neden başka tarz motorları önerip kafa karıştırıyorsunuz. Tabi ki her motor her yolda gider, scooter la çamurda da gidilir ama ördenkleyerek işkence çekerek. Halbuki, önerilen CRF-KLX-WR modelleri yolda da sizi üzmez, arazide de. Kusura bakma tavsiye isteyen arkadaş ama çift amaç motorları dışında bir makine alırsan ya yolda yada arazide üzülürsün.

DUAL PURPOSE ÇİFT AMAÇ diye bir kategori var biliyorsunuz. Bu arkadaşın tarifi buna uyuyor. Neden başka tarz motorları önerip kafa karıştırıyorsunuz. Tabi ki her motor her yolda gider, scooter la çamurda da gidilir ama ördenkleyerek işkence çekerek. Halbuki, önerilen CRF-KLX-WR modelleri yolda da sizi üzmez, arazide de. Kusura bakma tavsiye isteyen arkadaş ama çift amaç motorları dışında bir makine alırsan ya yolda yada arazide üzülürsün.

anlıyorum bi para durumuma bakıcam ya klx alıcam yada wr125 ama wr125 lerin tekerleri pek arazi gibi degil performansı nasıl bilginiz varmı ?

Acaba klx e fuar zamanı bi indirim yaparlarmı o-O 30 tanecik ilan var toplam yahu İstanbulda nerdeyse yok :D

Bilmiyorum wr125 i, tek bildiğim 2 modeli var wr125x ve r biri yol biri arazi için, 125 CC performansı çok iyi olacağını sanmıyorım başka markanın 125 CC dualpurposemotorı varmı onuda bilmiyorum onun için kıyaslayamamda, fakat klx 150L var sanırım onada bakabilirsiniz ama onun hakkındada bir bilgim yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar