Cross motor Hakkında Bilgi almak istiyorum

Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaslar Çok fazla bi motor bilgim olmadıgı için Size Bi Kaç Soru Sormak istiyorum Arkadaşlar Yeni Bi Motor Alacam Benim yaklasık 1000-1500 lira bi bütcem var supersport chopper veya cross motor istiyorum klasik cub scooter tarzı bişey istemiyorum ama istediğim motor tipleri hakkında hiç bi bilgim yok super sport olarak ramzey veya f5 düşünüyodum biraz arastırma yaptım ve bu motorların pek işe yaramadıgını öğrendim chopperlarda aynı şekilde o paraya pek saglam bişey alamıyorum bende cross almaya karar verdim ama nasıl olur nasıl gider hiç bi bilgim yok ve bu motoru şehir içinde kullanacam sizce ne yapmalıyım Hangi marka Daha iyi olur fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirım şimdiden çok teşekkür ederim :):)

Valla çok fazla bilgim yok bu konuda, hiç motor sahibi olmadım(bir-iki ay scooter kullanmama ramen) ama bence saydığınız motor tiplerinin birbirliriyle alakası yok, hepsi ayrı zevk ve ihtiyaç için tasarlanmış, sizin ne istediğiniz önce belirlenmeli ki isteğinize uyan motor hakkında yardım yapabilsin abilerim ve kardeşlerim.Ve 1000-1500 lira gibi bir bütcenin hem motora hemde koruma ekipmanları, kask vs yeticeğinden büyük bir şüphe ediyorum, yanlışım varsa düzeltin.

Saygılar&sevgiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar