cross motor alıcam

model hakkında karar verdım 90 96 arası olucak 650 cc cunku butcem kısıtlı fakat marka konusunda yardımlarını zı beklıyorum yamaha suzukı kawasakı arasında karar vere mıyorum ayrıca alcagım motor bana cok sorun cıkartırmı?? :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kawasaki klr 650 var sanırım 4-5 mılyara bulabılırsın 90-96 model arası

oykuns sanırım seni tam anlayamadık yada sen anlatamadın.cross mu alacan yoksa enduro mu?cross ise niye 650 cc?! zaten 650 cc cross yok gibime geliyor.bu hacimdeki motorlara normal farları sinyalleri takıyorlar benim bildiğim.

eğer sırf arazide kullanılan cross motorlarından alcaksan 125 cc yada 250 cc sana rahat rahat yeter.

eğer enduro alacaksan bahsettiğin yıl aralıklarındaki motorların en temizini seçmeye çalış.marka pek fark etmeyecektir gibime geliyor.motorun sorun çıkarıp çıkarmayacağını allah bilir!onu ancak kullanınca öğrenirsin.ama misal 92 model bir motor 3,5 milyar iken 94 motor 3 milyar olabiliyor!bu sahibinin piyasadan habersiz oluşuylada ilgili olabilir motorun temizliği ilede.bol bol araştır.bir kaç motor gördükten sonra karar ver.

Yok 650cclik off road motorları var (Enduro değil ama) Ama baya ağır, şişko ve yere yakın oluyorlar. Endurodan pek farkları da yok. Ben olsam 650lik cross alacağıma 600lük racing falan alırdım. Hadi o da olmadı enduro falan alırdım.

Honda XR 650 R Son model 0 11 küsür milyar http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=64

5-6 milyara rahat bulunur heralde 650lik 96 model off road.

bazı cross ların farları fılan da olmuıyor?bunlar trial mı oluyor??

yok yaws trial farklı
dostum alcaksan xt 600 yada klr 650 al derim sana
'99- '00 model KLR ler 5-5.5 Tl arası
XT ise 96-97 Model 4-4.5 arası

arkadaşlar dr 650 gayet güzel bir cross motor istarseniz suzuki.com.tr adresinden inceleyebilirsiniz.

swalbard' Alıntı:
bazı cross ların farları fılan da olmuıyor?bunlar trial mı oluyor??

Kardeş 2 çeşit cross motoru var (araştırdım baya :))

1- Off Road: Cross motoru ile aynı. Pek (hatta hiç) bir farkı yok 2 ve 4 zamalıları oluyor. Bu motora plaka alabiliyorsun.

2- Cross: Bu da cross motoru işte. Ama plaka alınmıyor ve trafiğe çıkamıyor. 650lik olmuyor en fazla 450lik falan var.

Cross motorlarının genelde farları yok. Ama far alıp kolay bir şekilde monte edebiliyorsun. Dağ başına gidip uçup zıplamak istediğinde ise farları çıkarıyorsun ki kırılmasın :) Tabi off road motorunun da farlarını söküp çıkarabiliyorsun (crossdan farkı yok dedik ya :))

Tabi 650lik Off Road motoru ile 125, 250, 400 lük cross motoru arasında baya bi fark olur. Daha ağır ve daha şişko olur :p Tipi de yılan gibi ince olmaz :)

Trial motor tamamen farklı bir motor. Ne koltuğu olur ne de farı. Bisiklet gibi bişeydir :) Ne cross amacı ile ne de yol amacı ile kullanılır.

KTM 250 SX Cross motoru:
273ma.jpg

KTM 250 EXC Off Road motoru:
279ma.jpg

Trial motoru
04sherco.jpg

KTM Enduro motoru (off road ile karıştırmayınız enduroları):
291ma.jpg

Honda XR 650 Off Road motoru (baksanıza ayı gibi motor):
01.gif

Honda CRF 450 R Off Road motoru (farsız olduğuna bakma. far takılabiliyor):
01.gif

Honda NX4 Falcon Enduro motoru (dedik ya off road ile karıştırmayın):
01.gif

mjolminator eline sağlık.çok güzel açıklamışsın.resimlerde iyi olmuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ramzey in cross u nasıl dır bılen varsa cvb landırın sevınırım

çan-çin-çon cross makina düşünen arkadaşlara sadece ramzey'i öneririm.(asya'ya sakın yanaşmayın)

ama japon derseniz uzun seneler kulanmış birisi olarak yamaha xt350 veya suzuki dr350 öneririm. ister şehiriçinde ister uzun yolda ister arazide hoplayıp zıplayın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hortlatmayin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar