CROSS MOTOR ACİL YARDIM

Öncelikle merhaba ben cross motor almak istiyorum 5000 TL gibi bir bütçem var aklımda Küba STR 250 vardı facebookta bir motosiklet sayfasına yazdığım yazıda uzak dur beş para etmez gibi yorumlar aldım benim için of road olsa daha iyi olur sadece köyde kullanacağım bide yayla gezileri memleketimde yardımcı olursanız sevinirim.

Yuki İzci 250 yi bir araştırmanı öneririm.

Yurt dışında xmm 250 adıyla satılıyor. Youtube a yazarsan sağlam işler çıkaran crosscular var bu motorla.

Kuba str250 üretilmiyor artık. Kuba black cat 150 çıkardı ama tutmadı.mondial xtreme var şuan revaçta. Yurt dışı gezisi yapanlar var bu motorla.

5000 lira bütçeye sıfır km 250 lik yok. Bende Blcak Cat var KUBA. Harbi motocross yapıcaksan gelmez o işe ama dağ bayır köy gezicem dersen işgörür. 150 lik 10hp makine, nispeten türünün en alçak versiyonu. Şehirde kullanımda da rahat oluyor alçaklık (alçaklık ile kasıt sele yüksekliği). Ekürimde mondial xtreme max var oda 150 lik oda fena sayılmaz. Boyun uzun ise mondial daha iyi, çünkü bayağı yüksek oturma pozisyonu. Kısa ise şehir içinde zorlanırsın.

Yuki iyi olabilir kullanmadım. Ama şehiriçine girmeyeceksen plakasız Apache al 17hp güzel makine.

plaka istersen motoran xf250 al.

Yaylaya çıkarken çevre yolu kullanmam gerekecek birde ofroadlarda ehliyet gerekiyormu?

Mondial alma arkadasim kaza yapti on jant 8 oldu bildigin :) yuki var baska arkadasta gayette memnun ama cok kolay tekere geldigini soyluyor. Bilgin olsun

Acaba gazı açınca mı tekere geliyor bu benim için iyi olurdu :)

Ben 'köy ve arazide kullanacagim' dedigin icin oyle soylemistim, geri aliyorum yorumumu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar