Cross iLe Tek teker TeknikLEri .. GüvenLi bi ŞekiLde Tek teker NasıL yapıLır ? Yardım

Sen ne sacmalamışsın ya :) Ben kimseye kör cahil demedim o arkadaş bana dedi önce bi oku ona göre yorum yap :) sende boş yere konuşuyosun bi sus allah icin :) git işinle ugraş :) hava atma derdinde bütün millet ya :)

ya kusura bakma ben yanlış topiğe yazmışım.. afedersin..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sen insanları yazı yazma şekline bakarak yargılıyosun ve cok afedersin ama cahil ve geri kalmış birisin .. Bana böyle kör cahil diyebilcek insanın ben zekasından şüphe ederim .. Ha kendimi övmüyorum ama Uni. Ögrencisiyim ve senden cok daha iyi yerlerdeyim nerde nasıl davranılcagına ve nasıl konuşulcagını cok iyi bilen biriyim ama sen bana böyle kör cahil diyerek yargılarsan bende saygımı yitirir böyle şeyler yazmak zorunda kalırım .. Nese bunları yazdıgım için ne pişman olcam nede başka birşey.. Sen sadece hava atmayı seven zavallı insanlar gibisin kendini birşey sanmaktan vazgecmeyen cok insan var bunlardan biride sensin sanırım .. Motor hakkında benden cok daha fazla bilgiler teknikler biliyor olabilirsin ama bu hayatta herşey motor degil. Burda herkes bi paylaşım içinde kendi bildigiyle övünüp insanları kücük düşürme durumunda degil .. Bir Yanlışımı gördüysen madem cok bilgilisin öyle gösteriyosun kendini o şekilde önce bi uyarırsın insanca kibarca ( ama sende kibarlık nerde.. Toplum içinde daha nasıl konuşulcagını bile bilmiyosun ) Önemli olan yazı şekline degil nerde nasıl konuşulcagını bilmek .. Bu arada Bak düzgün yazdım şimdi iyi birimi oldum düzgün yazdım diye :) Cok sacma düşünceler içindesin ..

eh baya ilerleme sagladik.:)
En azinda shift tusunu kullanmadan da yazilabilecegini benim gibi kör cahil ve toplum içerisinde nasil konusulacagini bilmeyen bir zavalli sayesinde ögrendin.

Kimbilir benim gibi kendini bisey zanneden zavalli insanlardan daha neler ögreneceksin!!!:wiinkk:

Sen beni bosver.
Bu saatten sonra benden bi pok olmaz.
Biz böyle geldik, böyle gidecegiz.
Sen de potansiyel var.
Gel inatlasma da bu potansiyeli degerlendirelim.:)
Sen bir daha adam gibi yazacagina söz ver.
Ben esekligi kabul ediyorum.:wiinkk:

eh baya ilerleme sagladik.:)
En azinda shift tusunu kullanmadan da yazilabilecegini benim gibi kör cahil ve toplum içerisinde nasil konusulacagini bilmeyen bir zavalli sayesinde ögrendin.

Kimbilir benim gibi kendini bisey zanneden zavalli insanlardan daha neler ögreneceksin!!!:wiinkk:

Sen beni bosver.
Bu saatten sonra benden bi pok olmaz.
Biz böyle geldik, böyle gidecegiz.
Sen de potansiyel var.
Gel inatlasma da bu potansiyeli degerlendirelim.:)
Sen bir daha adam gibi yazacagina söz ver.
Ben esekligi kabul ediyorum.:wiinkk:

Bak ben senden özür dilerim bundan cekinmem ama bana en baştan düzgün bi şekilde söyleseydin zaten ben saygımdan ödün vermem istedigin şeyin dogru oldugunu bilip kesinlikle sözünü tutardım ama farklı şekilde söyledigin için zoruma gitti söylenmemesi gereken birşeydi aslında ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------

algıda seçicilik yaşıyorum.. ya da bu efedrin çok saglam bi madde :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:46 ----------

http://www.ehow.co.uk/video_2357452_do-clutch-motorcycle-wheelies.html

boyle yapılıyomuş.. ing. ekedim.. türkçe gerek varsa türkçe dil seçenekli videosuda varmış

tşkler.. Güzel anlatım

Topigi yeni gördüm...

Birseyler yazicaktim ama yazilanlari görünce tirstim abi...

Hem ben tek tekere kalkamiyorum
Motor tek tekere kalkicak diyede ödüm kopuyor zaten

Bir deli olarak attığım taşlar yeterli sayıda horozu ürküterek shift tuşu kuyusu üzerindeki kara büyüyü çözdü, çok mutluyum.

Üni. (üniversite? üniforma? ünisiklet? ünilever? ünite? üniversal? ünik?) öğrencisi olamayanlar da var mesela, bak ben ilkokulu zar zor 5 senede bitirebildim, sonrasında da şöyle böyle okullarda okudum hep.

Derdini doktora anlatamayan kıspetten çıkmış, zeker Bağdat'tan gelmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar