CROSS/ENDURO MODEL

En fazla 4 milyar olucak herhangi bi marka cross/enduro olmak zorunda buraya yazın !!

pu paraya benim bildiğim 3 seçeneğin var

1- zealsun 200 kross " http://www.yildizticaret.com.tr "
2- mondiall 150 UT
3- yuan 150 " www.akbulutotomotiv.com"

bunu dışındada seçenekler mevcut fakat bu motorlar haakında herşey şuan muaamma mondial bu modelde en kötüsü olarak biliniyor bayisai yuan ı çok övdü ama kullanan görmedim zealsun u sitede kullanan lar var amatam olarak ne dediklerini onlardan öğrenmek dagha iyi sanırım

biGbaDbluE' Alıntı:
En fazla 4 milyar olucak herhangi bi marka cross/enduro olmak zorunda buraya yazın !!
kardeş bende kanuni cheetah var gayet memnunum servis ii parça sıkıntısı yok,mondial 150cc benimki 125cc olmasına rağmen benimkinin teknik verileri daha iyi ve en azından türk markası birde yeni başlayanlar için ideal

Dostum, Mondial 150 UT hiç de bu grubun en kötüsü değil. ben şahsen biniyorum ve çok da memnunum. Bir kere gücü Kanuni Cheeta'dan daha yüksek. Bunu belki düz yolda değil ama arazide özellikle tırmanırken kolayca anlayabilirsin. Ayrıca Kanuni Cheeta'da Türk motoru değil. Yuan'ı hiç görmedim bişi diyemem. Zealsun'un da alacaksan 200'lüğünü almalısın. Ancak bana sorarsan aradaki 800 ytl fark Zealsun 200'ün performansının fiyatı değil.

bende zealsun war fena diil biraz problemyaptı ama halloluyo zamanla tavsiye ederim

biGbaDbluE' Alıntı:
2004 model HONDA XL200 var bende beyaz renk 1 yıl servis garantili düşünürsen.. 0 505 259 57 95 model yükselteceğimden satıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar