Cross almayı düşünüyorum.Yardım

Teşekkür ederim arkadşım ve ben ögrenciiyim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------

excavatus sana da çok teşekkür ederim.3.linkteki cross çok hoşuma gitti.Sana bir sorum olacak.hep dt125 linki vermişsin.bu motorun saglamlıgına ve tırmanısına güveniyor msuun ?çünkü ben genelde dağ bayır gezezcegim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

Pardon yanlıs söylemişim 3.link değilde 4. linkteki ço khoşuma gitti

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------

excavatus sana gerçekten çok teşekkür ederim ve bir istegm daha olacak.Bana 2. el kavasaki vs honda crossları da bulabilir msiin biraz

Nedenki kötü mü_?Burada kullanan var baya

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

?
kullanırken zevk almadıktan sonra neye yarar. maddi imkan meseleside var tabi iyi değerlendir yanlış tercih zarar ettirir

[/COLOR]excavatus sana da çok teşekkür ederim.3.linkteki cross çok hoşuma gitti.Sana bir sorum olacak.hep dt125 linki vermişsin.bu motorun saglamlıgına ve tırmanısına güveniyor msuun ?çünkü ben genelde dağ bayır gezezcegim

excavatus sana gerçekten çok teşekkür ederim ve bir istegm daha olacak.Bana 2. el kavasaki vs honda crossları da bulabilir msiin biraz

DT 125 fiyatlarında vs CC'sinde daha iyi ve performanslı cross makina zor bulursun, bu lafı ben DT'sine bindiğim ve hayatını cross'a adamış asfaltta daha iki teker yüzü görmemiş bir arkadaşımdan duydum. Şu anda 650 kullanıyorum, daha önce kısa süre de olsa 1000'lik 800'lük makina kullandım. Bu makina kadar yaban beygirine benzeyenini görmedim... eğer gözün kara ise,
makine 1'de teker, 2'de teker, 3'te teker... bunu yapan adamı da gördüm.. istediğinden çok daha fazlasını verecektir tırmanış konusunda.

Sağlamlık konusunda ise, yine örnek vereyim.. bu motorun sahibi arkadaş, rampa inişte ağaca patladı.. ön taraf hafif çarpıldı.. motor bi 10 - 15 metre yuvarlandı kaydı.. gittimizde hala çalışıyordu.. kaldırdık.. coooarrt! devam...

Öteki markalar için de, bi özel mesaj at bana hatırlat, yarın iş yerinden bulur bi kaç. tane yazarım...

excavatus bana çok yardım ediyrsun teşekür ediyorum sana ama özel mesaj atamıyorum.Sana birtane daha sorum olacak
Ben bir tane DT 125 R buldum farzedelim(2. el).fiyatı da uygun geldi.adamın yanına motoru almak için gittigimde ne gibi işlemler yapmam gerekiyor.
Gerçekten hiçbir bilgim olmadıgı için soruyom.adamın yanına gittiğimde ruhsatı felan üzerime geçircem felan yani.tam bilmiyorum işte.buraya açıklarsan sevinirim kardeşim:)

Motoru alırken, adamla anlaştıktan sonra, sen paranı alıyon yanına, o ruhsatını alıyor...
notere gidiyorsunuz, orada evraklar hazırlanıyor, sen parayı veriyorsun o ruhsatı veriyor...
sonra 15 gün içinde trafik belgeni trafik şubeden alıyorsun sigortanı yaptırıp. Tescil belgesini direk noter veriyor satış anında.
önemli olan, parayı noterde ver.. dur bankaya gidelim, parayı getir bankaya yatıralım sonra notere gidelim falan sakın yapma...

Motor konusunda da, yaında bilen biriyle git yeter... Ankara-eskişehir-afyon-kütahya civarında olursa ben gelirim hafta sonu motora bakmaya seninle...
Daha önce çok arkadaşa gittik, sana niye gelmeyelim...

Allah senden razı olsun excavatus.Ama malesef ankaraya birazcık uzak biryerde buldum.(bursa)ama sen gelmek istersen ben bütün masraflaını karşılarım.Ama biraz beklesin şu fındık paralarını bi alalım .zaten bu işlerden babamda anlamaz bende.Eger 2.el bir motor almaya gidersek sana kesinlikle haber vereceğim kardeşim.(dogru söylüyorsun bilen biri lazım yoksa bizi kazıklayabilir)BU ARADA BANA ÖZELDEN TELEFON NUMARANI YAZAR MSIIN?(MERAK ETME RAHATSIZ ETMEM SADECE MOTORU ALAMYA GİDERKEN Bİ ARARIM SEN MÜSAİT OLDUGUN ZAMNA GİDERİZ

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

Tamam ben atıyorum sana telefon numaramı.Bana bi mesaj atarsan anlarım yani excavatus de yeter

yaklaşık 4 aydır kanuni cross 150 kullanıyorum ufak tefek değişiklikler yaptım (lastik,dişli vs) motorumdan çok memnunum tavsiye ederim..sıfır fiyatı 3,150

Gerçekten dağ bayır tırmanabiliyor mu?(lütfen kendi motorun diye övme,gerçekleri söyle):)

:) evt gerçekten tırmanıyor sonuçta kanuninin reklamını yapmak zorunda değilim memnun olmasam satar motoru başka bi şey alırıdm..haftanın 5 günün asfaltta 2 günü ise arazide sürüyorum ve memnunum..ama dediğim gibi bir kaç ufak değişiklik yaptım, tavsiye ederim..

vaktini alıyorum kusura bakma ama ne gibi değişiklikler yani?
sana ne kadara geldi bu değişiklikler?

Asya gy 200 Tay. Bende sana bu motoru öneririm. 0'ı 4.000 lira civarı.

Ama üzerindeki lastikler asfalt lastiği. Eğer cross lastikli olanını istiyorsan zongshen gy 200 e bakabilirsin. Hem zongshen de arka fren disk. Asya'da kampana.

dt 125 veya excavatus'un verdiği ilanlar gibi dt125 r almanı öneririm (temiz bulursan xl 200 veya klr 250 de olabilir ama) dt nin ölüsünü bile alsan çinliden daha iyidir!hiç olmadı ramzey qm200 gy bi bak derim diğerlerine bulaşma,en basit örneği dt nin yıllardır kullanılıyor olması "öldüremezsin" diye bir tabir vardır ya o misal,bende 650 cc var fakat bir arkadaşta dt var satmaya niyeti olursa onu alıcam bu kış bol bol araziye giricem

yorumlarınız için teşekküğrler.
az çok kararımımı verdim RAMZEY CROSS 200 CC den yana
bide ben biraz yüksek boylu motorlardan hoışlanıyorum
boyum 1.80,motora yüksek gelmem değil mi?

öncelikleri lastikleri değiştirip dişli lastik taktım ön dişliyi küçültüp arka dişliyi büyülttüm..ayrıca bende yüksk motor sevdiğim için araka amortisore ek parça attırıp motoru yükselttim....

Fersat motosikletinn fotografını yayınlayabilir msiin zahmet olmazsa.

kardeş son halinin fotosu yok ama en kısa zamanda eklerimm. bu arada bence asya 200de düşünebilirsin tabi japon hepsine 5 çeker ama para işte:)

tamam fersat kardeşim.ama ben kanuni 250cc cross ya da ramzey 200 cc cross ta kararlıyım.
forumda asya 200 ile birkaç yorum okumustum.
1)motor çabuk ısınıyormus.
2)vidaları çabuk gevşiyor yada kırılıyormus.
3)biraz pahalı 0.el fiyatı.

TEŞEKKÜRLER BATUHAN ÖZTÜRK

ramzey kullanan arkasaşım yok..fakat cross 250 için şunları duymuştum: arazide çok iyi fakat asfalta bir okadar kötü- titreşim çok fazla-iki kişi açısından konfor olayı sıfır--ayak marşı yok ki crossda büyük eksikliktir..fakat bunlara rağmen arazide oldukça güçlü bir motormuş..sen bu motoru günlük işe filan giderken kullanacakmısın yoksa sadece arziyemi vuracam diyorsun??

fersat ben bu motor ile ne yapacagımı söyleyeyim.
1)ben ögrenciyim ve mtooru okula fela ngiderken kullanmıcam.
2)fzla asfalta çıkmayacagım
3)arazi çok önemli bnm için zaten motoru genellikle bayır tarlalara gitmek için kullanacagım.
4)yani çekişi öneml i benim için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

Şimdi senden bu iki motordan birini seçmeni istiyorum.sen tarlalara gitmek için alcak olsaydın hangisi? ramzey mi kanuni mi?benm gönlüm ramzeye kauydı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar