cross almak istiyorum

yeni uyeyim araniza katildim...ve sizlerin tecrube ve bilgilerinizden faydalanmak isterim....dusuk maliyetli ama gosterisli bir motor onerirmisiniz

Mondial 150 UT

yeni uyeyim araniza katildim...ve sizlerin tecrube ve bilgilerinizden faydalanmak isterim....dusuk maliyetli ama gosterisli bir motor onerirmisiniz

Merhaba bende mondial 150 UT var. 3500 km. üzerinde 1-2 çizik var. İlk motorumdu ve rodaj'ı çok dikkatli yapıldı. 1000 YTL. Istanbuldayım.

555 2020703

Eğer İstanbul'daysan gidip bu motora bir bakmalısın.Çiziksiz enduro olmaz, çizik yoksa zaten enduro değildir.Fiyatı da uygunmuş.

ewet mondial 150 ut ye bakabılırsın ve sana tavsıyem xlr 125 veya çelik marka 150 cc lik endurolar var bayagı gosterıslı tavsıye ederim.

ruby evet motoru gormek isterim....suan ingilteredeyim...yakinda donus yapicam.....seni ararim eger satmadiysan gormeye gelirim....motorun resimleri varmi koyabilirmisin resimleri????ve birazda bilgi verirsen sevinirim.....motorlar hakkinda pek bilgim yokta....kusura bakma...sorarak ogrenek yetismeye calisiom:) ....tsk ederim..

tsk ederim slamdunk.........acemiligi atmak icin uygun fiyat ve motorda ii gozukuor....en kisa amanda gorusmek dilegiyle...

Merhaba by_ozzy,

sagolsun slumdunk sana motorun linkini göndermiş. Motor başlangıç için gayet iyi. Ben bu motorla tek başıma öğrendim. Onun için senin de zorlanmayacağını düşünüyorum.

Motorun aynalarını daha geniş açılı aynalar ile değiştirdim. Tüm bakımları zamanında yapıldı. Resimde yok ama motorun çantası da var. Onu da vereceğim. Aku ve bujileri de yeni değiştirdim.

Motoru sadece işe gidip gelirken kullandım. Günlük 26km. Garantisi 6-7 ay daha devam ediyor. Mondial parçaları çok ucuz. 10-20 YTL civarlarında. Garantisi olduğu için işçilik parası vermiyorsun.

motoru alım işlemleri için 120-150 YTL noter masrafı oluyor. Ondan sonra 1 ay içinde ruhsatı üzerine alman gerekiyor. Tüm sigorta ve vergileri verildi.

İstanbula geldiğinde görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar