cross 150 yardım

öncelikle merhabalar
dün 2. el kanuni cross 150 aldım. Bugünde deneyim kaç basıyo dedim 100 ün üstüne çıkmadı 101 demedi acaba benim motorumda mı bi problem var ya da hepsi mi böyle

hepsi asagaı yukarı aynıdır torku yuksek ama son hızı düşüktür

cross motorların hız ile işleri olmaz,
tamamen güç için tasarlanırlar,
dişlileri lastikleri süspansiyonları hepsi arazi ve çekiş artışı içindir,,,

o sebeptendir'ki o hız normal...

Hızını bir de imkanın varsa gps ile ölç o ibrenin 100 gösterdiğine dua edersin :cherry:
cross'da kafanı hıza takma bence.

Son düzenleme:
Cikmiyor hocam bosuna deneme.. Bana da az basiyor falan dediler ama commuter degil sonucta duz yolla isi yok

peki arka dişliyi biraz büyütsem hızı artarmı ki

aksine düşer :)

ön dişliyi buyut yada arkayı kucult.

ama bu seferde arazideki cekiş azalacaktır

çok sağol hocam orjinalini bozma diyorsun yani

eger araziyede giriyorsan ve arazide kendi limitlerini zorlamaktan hoslanıyorsan

yani araziden kastın sadece stabilize değilde, kendince hard takılıyorsan orjınalini bozma,

ama araziye yılda bir cıkarım oda stabilizeden ibaret dersen biraz değişim yaparsın.

ne yazıkki bu fiyat aralıgında hem arazide güçlü hem de cadde de hızlı enduro-cross motor yok

dostum 100km diyorsun daha ne iste. Zaten motorun kros. Arazide daha dik yerleri kolay cikarsin. Güç ile hız ters orantılı. Birisi artinca diğeri azalır. Fabrikanin bildiği vardır ki öyle yapmıştır. Bence hiç oynama. 150km 200km hız istiyosan kros almayacaktin. 69km hız candir fazlaya gerek yok =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar