cros

Iyi aksamlar herkese mondial drift kullanıcısıyım uzun yol yapmayi çok seviyorum haliyle yapısı gereği cok rahatsiz ediyor 4-5 bin lira bütçeyle bir cross motor almak istiyorum kendi motoruma göre yada herhangi bir şekilde avantajlarını ve dezavantajlarını yazar, bana bilgi verirseniz çok sevinirteşekkürler

Cross motorları konforlu olarak düşünmeyin kesinlikle değiller, yüksek tutuş, geniş gidon ve oturuş dolayısı ile sürüş diğer sınıflara göre kolay idare edilir,sele/koltuk ise tam bir namus düşmanıdır, herhangi bir kütüğe oturmakla eş değerdir ,büyük dişli şanzıman,yüksek torka adapte dolayısı ile uzun yolda ve sabit hızla gitmeyede uygun değillerdir.

Sizin beklentinizi karşılamazlar, hele uzun yolda .. , bu yüzden uzun yola yatkın sele konforu ve amortisörleri daha yumuşak olan Enduro , yada başka tiplere bakınız.

Son düzenleme:
konforsuz sert ve yüksek hızlarda gitmeyen bir motosiklet cros. Nacizne tavsiyem naked bir şey bakabilirsiniz araziye çıkmıyosanız.

Cross ile uzun yolculuklar çok zor olabiliyor. Daha ziyade kısa dağ gezileri keyifli ve konfor konusu motorsikletine göre değişir. Ama elbetteki akla gelen ilk tercih değil :) daha ziyade mondial markası için vulture'u tercih edebilrsin yol için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar