croos arkadaşları

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bir cross almak istiyorum lakin çevremde bu tarz motor kullanan arkadaşlarım yok ondan dolayıda almadım.
bu site aracılığı ile arkadaş ve etkinliklere katılabilirmiyim. kafamda ilk etapta yamahanın wr 125 r olan modeli var sizce yeterli olurmu yada tavsiye edebileceğiniz bu değerlerde bir motor varmı? teşekkürler

Motor tecrübeniz iyi ise direk 250 r alin süper makinadir. Hangi sehirdesiniz
Cepten yaziyom hatalar affola

İstanbul beykozda oturuyorum motor deneyimim scooter dan ibaret ondan dolayı 125 ile başlamak istiyorum tabi öncelikle bu tar çevrem olmalı

Motosikleti
Tvs Jupi
En sağlıklısı sağlıklı ve mantıklı yaklaşım bu Tebrikler.

Arkadaş bulursun büyük ihtimalle, birlikte araziye gider motorları görür dener tecrübe edersin, ayrıca onların tecrübeleri ile artı kendi gözlem ve denemen ile bütçeye orantılı en uygun seçimi yaparsın zaten.

250cc iyi bir seçimdir, gözümüzde büyütmeyelim fazla gelir vs diye.

Her yeni alım satım bir sürü masraf ve zaman kaybı demek, bu yüzden hem motosiklet hemde tarzı doğru seçmek gerek.

Slm arkadaşlar.bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.çene açılır sağlam ve rahat bi kask almak istiyorum.kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunabilirmi?bütçe 1000-1300 civarı.tavsiye edebileceğiniz en iyi kask hangisidir.uzun yol seyahatleri düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

viteslı tecruben var ıse,
wr 125 fiyatına sana tavsiyem CRF 250L hondanın saglam ve bır o kadarda araziyede uyumlu modelıdır,

wr 125 o paraya o motor çok bence,
yamaha 125 cc kategorısınde en pahalı 125 cc modelı dıyebılırım,,,

bu arada face 'te CRF 250L grubuna katılabılırsın,

asya kıtasında da gezenler var avrupa yakasındada,

Hatta her hata sonu PAZAR GUNU kemer burgaz,göktürk,çiftalan taraflarında her zaman cross'çu bulabılırsı ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------

https://www.facebook.com/groups/143419699166862/538177466357748/?notif_t=group_activity

Yakın zamanda bende mondial xmax almayı düşünüyorum beraber bir şeyler yapabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar