Crf250l den Gt250r a

jr.

gidin alın kullanın bence.

merakınız gitsin, hevesinizi alın. Bir daha mı geleceğiz dünyaya?

söylediklerine inanmam için fotolarla kanıtlaman lazım sallamadıgın ne malum nedense o motor senle denk geliyor şaşırtıcı.

ayrıca barkın videoda şöyle diyor arkadaş balatalarını daha yeni degiştirmiş degiştirmesine ragmen yinede ön fren yeterli degil ???

yani balataları bitik demiyor balatalarını daha yeni degiştirmiş diyor ayrıca ufak bir mevzudan daha bahsediyor genelde arka kaliperle ön kaliper markası aynı kullanılmaz arka teker kitlenmemesi için diyor buna ne diyorsun ?

barkının cbr250 hakkında söyledikleriyle hyoyu karılaştırmıyorum ben kendi tecrübelerimi ortaya atarak yorum yaptım burda konu dışına çıkılmasın bir hyosung kullanıcısı olarak cbr250nin frenlerini daha iyi buldum.

cbr125imde vardı daha önceden onun frenleri daha çok güven veriyordu yine hyodan benim görüşüm bu şekilde isteyen inanır isteyen inanmaz.

kaç kere hyosung sürdün kaç kere cbr250 sürdün kaç kere panik fren durumunda kaldında benle bu kadar iddalaşıyorsun ? ben bir hyo kullancısı olarak 2 motoruda test ettim yorumları bu şekilde katılmak zorunda degilsin

Genç kardeşim diye hitab edip ergenler gibi yalancılıkla mı itham edeceksin denk geldi bende söyledim istersen İnan istersen inanma ki ben sana neden birşey kanıtlamak zorunda olayım sen tecrübeni yorumunu söyler paylaşıyorsun bende tecrübemi . Seninki daha doğru olabilir evet senin tecrübelerin de daha doğru olabilir . Evet 5 yıl sonra seninle aynı fikirde de olabilirim . Ama bu uslub nedir yaa.

Topik sahibi arkadaştan bende özür diliyorum .

Crf250L kullanıcısıyım motoru şu aralar bir gt250r ile takas etmeyi düşünüyorum sizde iyi mi yapıyorum? ciddi acıklamalı bir cevap istiyorum sizlerden konu altında hondayı hyosungı kötülemek olmasın. sadece hyosung kullanıcılarından ve crf250l kullanıcılarından binmiş olanlardan kullanmış olanlardan fikir almak istiyorum. dipnot: izmitte tatil günlerimde daga araziye cıkarım diye almıştm crrfyi fakat suanda istanbuldaym ve ona pekte vaktim olmuyor genelde şehir içi kullanımı ve haftada 1 kez izmit istanbul arası gidip gelicem

diğer yorumları kesinlikle okumadım
ama bin pişman olacağın bir takastır emin ol
motosikletlerin markasından dolayı demiyorum
endurodan ss e geçme işini ben yaptım ve bin pişman oldum
bende böyle oldu diye sende olacak değil ama
hyoyu uzun yolda bi dene istersen sonra karar ver

İzmir İl Temsilcisi
Genç kardeşim diye hitab edip ergenler gibi yalancılıkla mı itham edeceksin denk geldi bende söyledim istersen İnan istersen inanma ki ben sana neden birşey kanıtlamak zorunda olayım sen tecrübeni yorumunu söyler paylaşıyorsun bende tecrübemi . Seninki daha doğru olabilir evet senin tecrübelerin de daha doğru olabilir . Evet 5 yıl sonra seninle aynı fikirde de olabilirim . Ama bu uslub nedir yaa.

Topik sahibi arkadaştan bende özür diliyorum .

Genc arkadasım dedim diye uslubumu elestırıyorsun fakat ben senınle buarada tartısırken dıger yanda actıgın konuya sana yardımcı olup mct 250 tesısatını linkliyorum sana kötü uslupla yaklasmam ıcın kızmam gerekırdı fakat bırdaha yardımcı olmıyacagım ıyı günler forumdaşım,

neyse konu kapansın arkadaşlar birbirinizi kırmanın bi anlamı yok hem konu kirlenmez hemde siz birbirinize karşı konuyu uzatıp daha çok tartısmazsınız. ben crf250l imi upgrade etmeye karar verdim ki önümüz kış bi dunlop lastik alıp karda kışta gezmek var ^^

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar