Crf 250L kuyruk şasesi kırıldı

Motosikleti
Honda CRF 250 l 2013
herkese selamlar motorumun kuyruk şasesi kırılmış dün farkettim biraz araştırınca crf'lerin kuyruk şasesinin sağlam olmadığını özellikle topcase yada arkada ağır yük ile seyahat halinde bu şekilde kuyruk şase kırdığını öğrendim hem ülkemizde hemde yurtdışında başına gelen pek çok kişi varmış şimdi benim sorum kırık kısım iyi bir kaynak ile randıman verir mi ne kaynağı attırmam lazım ve afyon civarında bu işi güzelce yapabilecek bildiğiniz birisi var mı eski kasa crf lerin şase kısmı iki parça yani kuyruk şasesi değişebiliyor ancak sıfırları 20k civarında çıkmalar ise 7-10 bin arasında öncelliğim kaynak ile kurtarmak değişimi en son çare düşünüyorum.

Motosikleti
Honda CRF 250 l 2013
ben bildim bileli crf 250 de bu problem var hiç topcase takmayanın bile başına geliyor
iyi bir kaynak ustası bunu tamir eder yandan alttan destekli bir şekilde fakat o parçanın motorda sökülüp öyle ustaya götürmek gerekir
işin kötü yanı ben hiç topcase kullanmadım önceki sahibi kullanıyordu muhtemelen ondan kaynaklı bu kırık parçayı sökmeye gerek olmayabilir gibi duruyor çünkü kuyruk şasesini altı üstü komple sökülebiliyor bir tek egzozu sökmem yeterli olacak gibi

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
zamanında dominar da aynı şekil başıma gelmişti.
kuyruğun grenajlarını söktüm. kendim araç yetkili servisinde çalıştığım için kaportacı arkadaşlara kaynattırdım. zaten komple kopmadığı için yarık olan yere dikiş atıldı ve üzerine hafif astar atıp geçtim.
buda yeterli gelmedi. boru tip şase içine pvc su tesisat borusu çaktım. topcase ide çok elzem olmadıkça kullanmadım, kullansamda artık sorun çıkmazdı gerçi.

F54

yerinden sökmeden kaynak yapılırsa o yakındaki kablolar tutuşabilir o yüzden sökülse iyi olur
hem o kabloların olduğu iç kısımdan da destek saç koyulur daha iyi olur

Motosikleti
Honda CRF 250 l 2013
zamanında dominar da aynı şekil başıma gelmişti.
kuyruğun grenajlarını söktüm. kendim araç yetkili servisinde çalıştığım için kaportacı arkadaşlara kaynattırdım. zaten komple kopmadığı için yarık olan yere dikiş atıldı ve üzerine hafif astar atıp geçtim.
buda yeterli gelmedi. boru tip şase içine pvc su tesisat borusu çaktım. topcase ide çok elzem olmadıkça kullanmadım, kullansamda artık sorun çıkmazdı gerçi.
parçanın içine metal boru attırmayı bende düşünüyorum ancak ne kaynağı ile düzelttirmek lazım bunu normal elektrod olmaz sanırım astar olarakta antifas spreyler var onu kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dünya markası honda italyada milyarlar satan honda bu saçmalamayın lütfen iftira atmayın.......
açıkçası honda gibi markadan böyle bir şey bende beklemezdim
yeinden sökmeden kaynak yapılırsa o yakındaki kablolar tutuşabilir o yüzden sökülse iyi olur
hem o kabloların olduğu iç kısımdan da destek saç koyulur daha iyi olur
oradaki kabloların sadece 1 tanesi işlevsel oda kuyruk ışığına giden kablo onu sökücem yerinden diğer kabloların hepsi takip cihazını oda çalışmıyor yerinden çıkartıcam onuda

• Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar