Crf 250 l mi mt 25 mi

Herkese iyi akşamlar şimdiki motosikletim pulsar 200 ns uzun yolda artık konforsuz ve yetersiz geliyor artık aklımda iki motor var crf250 l ve mt 25 daha çok uzun yol cok az arazi ye girerek turlamak istiyorum siz olsaydiniz hangisini alirdiniz ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
C: hiçbiri

Az daha koy YBR al :queen:

Sürekli arazide gezmeyeceksen MT güzel olur. CRF'nin tipini hiç sevmiyorum şahsi olara. Uzun yolda da pek rahat olacağını düşünmüyorum şahsen.

DKN

crf nın selesi araya darlar rahatsız eder takımı bile yorar. hep diyorum alınacak motor yok diye

R25 ve mt 25 verimsiz motorlar oldu. Yüksek devir kısa ömür ve tork zevki olmadığı için ufak cc de kalitesiz sürüş unutma. Crf ile vites düşürmeden bile uzarsn tarzı amacı olan bi motosiklet tavsiye ederim.xmax 250 de uzun yol rahatlık konusunda çok güzel motor ve clio sembol Trakya da nasıl 10 saniye de satılıyor sa buda motorların sembol ü hemen satarsın :D xmax ve o tarzı seviyorsan Crf arasında karar ver.el kadar motorlu racing naked olmaz doğası aykırı gelir bi maxi geçer yanından üzülürsün.

Eee neye binecek bu millet

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

R25 ve mt 25 verimsiz motorlar oldu. Yüksek devir kısa ömür ve tork zevki olmadığı için ufak cc de kalitesiz sürüş unutma. Crf ile vites düşürmeden bile uzarsn tarzı amacı olan bi motosiklet tavsiye ederim.xmax 250 de uzun yol rahatlık konusunda çok güzel motor ve clio sembol Trakya da nasıl 10 saniye de satılıyor sa buda motorların sembol ü hemen satarsın :D xmax ve o tarzı seviyorsan Crf arasında karar ver.el kadar motorlu racing naked olmaz doğası aykırı gelir bi maxi geçer yanından üzülürsün.
Gecilmek falan sorun olmaz bana yolda zaten motor nasil rahatsa ben de oyle gidiyorum xmax hic olmaz

Crf Tarz güzel motor ortopedik minder koyar gidersin olmadı ybr ile 500 km gittiğim oldu günde toto alışıyor. Olmadı cbr 500 falan bakarsın 2. El torklu dayanıklı. Plaka sigorta adam gibi lastik e elimde kask mont kalmasın çanta takaym derken mt de olacak 20 kağıt. Ybr mde uzun camım kırıldı kısayı taktım tekrar zaten motor yapıyor 90 100 ama naked e tövbe ettirir rüzgar. Nc ile 180 le gittim bu kadar yorulmadım.

Pulsar konforsuz geliyor diye crf? Zannetmiyorum bence başla bisey var bu iste.
Konfor = inazuma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar