Cree U7 Sis Farı Sorunu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
20 gün önce 2 tane cree u7 aldım ikisinide tek düğmeye başladım sorun yoktu dün sorun çıkardı sorun şu farı açarken biri düşük mod biri yüksek mod biri çakar biri düşük mod vesayre böyle dengesiz yanıyor 20 günden sonra böyle oldu sizce sorun ney ?

Motosikleti
BWS 100
Bende cree u5 var. Arada dengeleri kaydığı oluyor benimde. Ancak uzun süre kontak kapalı kalınca 1-2 saat veya daha fazlası. Yerine geliyor. Senkronize oluyor.
Sizinde kendisi senkronize olması lazım bekledğinde. Eğer beklemele çözülmüyorsa. Muhtemelen sorun, farklı değerde veya farklı uzunlukta kablo kullanmanız olabilir. Benimde bilgim yoktu bu konuda ama, bu forumda öğrendim. Milisaniyelik farklar yaratan kablo uzunlukları, farklı moda geçmelerini sağlayabiliyor.
Tam elektrik bilgisğine hakim değilim. forumdan araştırabilirsin.

20 gün önce 2 tane cree u7 aldım ikisinide tek düğmeye başladım sorun yoktu dün sorun çıkardı sorun şu farı açarken biri düşük mod biri yüksek mod biri çakar biri düşük mod vesayre böyle dengesiz yanıyor 20 günden sonra böyle oldu sizce sorun ney ?

İyi modül ile yapılmış olsaydı her kontak açıldığında direk modda çalışırdı. Sizinki böyle olmadığı için senkron sorunu hep olacaktır. Çözüm ise sislerden birine anahtar yapıp diğeriyle aynı moda gelene kadar kapat-aç yapacaksın :)

Sorun yok hepsi öyle, motoru stop etmeden önce ve çalıştırmadan önce sisleri kapatırsan böyle bir sorun yaşamazsin..

çok hızlı bir şekilde aç kapa yapmayı deneyebilirsin

sorun sisler açıkken motoru çalıştırmandan kaynaklanmış muhtemelen
sislerden birisi marş sırasında açık kalıp diğeri kendini kapatmış enerji yetmediğinden anlık olarak muhtemelen

çözüm çok hızlı bir şekilde aç kapa aç kapa yapman gerekir senkron tutana kadar
bir daha olmaması içinde sisleri motoru çalıştırmadan önce kapalı olduğundan emin ol

çok kaliteli bir sis değil aslına bakarsan sis lambası demeyede bin şahit gerekir lazer gibi sadece baktığı doğruda kendi önünü aydınlatıyor sadece genişliği yok gece sürüşünde sizin gözünüzü görüş olarak sadece kendi ışığına hapsediyor çevresel faktörleri algılayamıyorsunuz

Aynı sorun bende de vardı, motorun açık, kapalı vs olmasından kaynaklı değil, ilk açışta düzgün yanıyor ama yarım saat sonra kapat sıra şaşıyordu. Neyse bozuldu da kurtuldum bu dandik sis lambalarından.

Aynen arkadaşın dediği gibi bunlar aslında sis lambası da değil, ne kadar ayar yapmaya uğraşsam da ikisi farklı farklı ışık veriyordu, birisi zum yapmış şekilde diğeri geniş veriyordu filan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkürler hepsini denicem bu arada Aydınlatmasında sorun yok çok güzel aydınlatıyor görünürlüğüm arttı arabayı nasıl fark ediyosalar benide çok fark ediyolar ortadaki yuvarlak farıda açtığım zaman gündüz gibi yolum aydınlanıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ikisinide aynı moda aldım sorun çözüldü

Bu zamana kadar 6 tane cree marka led aldım, bir çoğu yan sanayi olduğu için 1 hafta anca dayanabildi sarsıntıya. Kalitelisini bulmadan almamak gerek malesef.

sey 47 nin dediği gibi bazen yolda giderken birine anlık kesinti olsa senkron şaşıyor fakat bir kaç dadika kapattıktan sonra düzelmesi gerekir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ikisinide aynı moda aldım sorun çözüldü

Arkadaşlar bu sis farını öneriyormusunuz.. U5 Cree düşünüyorum bende. Sanki mavi gibi yanıyor yahu ?? ben bembeyaz ve sağlam çaksın istiyorum görünürlüğü arttırmak için..

Xmax için başka ne önerirsiniz ?

Bu zamana kadar 6 tane cree marka led aldım, bir çoğu yan sanayi olduğu için 1 hafta anca dayanabildi sarsıntıya. Kalitelisini bulmadan almamak gerek malesef.

Çıkmaları atacaksanız ve eğer atmadıysanız ben alabilirim ama para vermem :D :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar