crazy_devil veda ediyor :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba ve belkide son kez elveda kardeşlerim. :salut: kesinlikle siteyle alakalı bi problemim yok.sadece ailevi denebilecek yada şahsi denebilecek sebeplerden ötürü sizlere son kez ELVEDA demek istedim. :salut: :salut: sessiz sedasız terkediyorum. :salut: hayat bunaltıcı.çok kısa zamanda sizleri çok sevdim.kardeşlerimdiniz.sürekli sizlerle beraber olmak istedim.ama hayat buraya kadarmış benim için.hepinize elveda derken bi teşekkürü borç bilirim.hepinize herşeyden dolayı teşekkür ederim.sizleri severek gidiyorum. :salut: sizleri çok seviyorum.her zaman böyle hayat dolu,her zaman bu kadar yaşama heyecanıyla dolu olun.kendinize çok iyi bakın. :salut: :salut: :salut: :salut:

Moderatör (forrap)
Kaçmak çözüm değil anlamıyorum,yada anlatamıyorum sana serdarım...Bizi ailen kardeşlerin gibi görüyorsan bunu yapmazdın.Bence yapmaman yapmaman gerektiğinide bildiğin bişeyi yapmaya çalışıyorsun.Az kaldı zaten getirtcen beni oraya :pr: Lütfen tekrar düşün hatta tekrar tekrar düşün yanlış yapıyorsun...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
nası bi ailevi sebep diye sorsam ayıp etmiş olurmuyum.merakımdan sadece
illa gidicem diyosan :salut: :king: :salut: :king: :salut: :king: :pale: :santa:

bu nasıl bir veda etmek ,hiç anlayamadım,yada anlamak işime gelmiyor..
ama sorunun ne olursa olsun çözümün senin yöntemin değil..bak denizlinin horozuna nasıl çözmüş işi...

Allah allah sendemi ya yaf ailevi nedenlerin siteyle ne alakası var ya bak kaldera kardeşime olayı çözmüş arasıra girsen mrb desen ne olur nasıl gidiyor desen çokmu şey istiyoruz acep? :salut:

sevgili crazy_devil,
Sebep ilginç geldi. Yengemi izin vermiyor yoksa :wiinkk: ne olursa olsun arada bir bakınır 2 mesaj sallarsın artık. Görüşmek üzere. :rendeer:

ulan serdar ne iş oğlum...şebelek...nereye hayırsız...forrap bir ara ifadesini alalım şunun...

Moderatör (forrap)
mete_han, ben ifadesini almaktan sıkıldım abi...Yazmış psikolojiğe anlamıyo ki adam :pr: Şeytan diyo git yanına...

nasıl bir ailevi sebepki nete girmeni buraya yazmanı yasaklıyor......????????? enteresan geliyor insana... ımmmm bence bilgisayarını satıcaksın motorunla beraber....ı ıh internet cafeler var motorun olmasada kafelerden yine burda olabilirsin.....ımm yenge kızdı yasakladı ona zaman ayırmadığın için ya onlar ya ben dedi ( bu arada aklıma gelen en mantıklı sebep bu) sende haliyle yengeyi seçtin sattın bizi :p

CaBRioLeT' Alıntı:
nasıl bir ailevi sebepki nete girmeni buraya yazmanı yasaklıyor......????????? enteresan geliyor insana... ımmmm bence bilgisayarını satıcaksın motorunla beraber....ı ıh internet cafeler var motorun olmasada kafelerden yine burda olabilirsin.....ımm yenge kızdı yasakladı ona zaman ayırmadığın için ya onlar ya ben dedi ( bu arada aklıma gelen en mantıklı sebep bu) sende haliyle yengeyi seçtin sattın bizi :p

abi bu arkadaş Denizlide internet cafede çalışan bir arkadaşımız...biraz geyiktir ama(benden geyik olmasın) iyi çocuktur...ailevi sorunlar diyor ama hikaye bence...bir bunalımdır gidiyor....evi yakın olsa gitcem pataklayacağım laleyi... :joker:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar