Crazy motorcyclist in the streets of Brazil(XJ6)

Heşey bir yana 0:55 te insanlık denilen, özlediğimiz şeyi gördüm ben...

o kadar adrenalin yaşarken ne konuşuyor çok merak ettim biz de tam tersi oluyor hızlandıkça sesimiz kesilir adam hızlandıkça hararetle birşeyler anlatıyor. Anlayan varsa bi zahmet ana konusunu söyleyebilir mi :)

motordan çok adamın motoru ısındı amma çok konuştu ve dikkat edin Türkiye de ki gibi kimse motoru sıkıştırmadı ve kimse şerit harici araba sürmüyor. tebrik etmek lazım orada yaşayan insanları

izlemek öff çok kötü ve yorucu.. yorguluğumu arttırdı :( bugun kuşadasından tekirdağa dönüş yaptım :(

İşte bu yüzden nakedlara hastayım. Şehir içinde de devasa ss'leri anlamıyorum. Yani hobidir, ikinci motorudur ya da arabası falan vardır anlarım da tüm parayı tek bir ss'e yatıran insanı anlamıyorum :mrgreen: Allah bana bir fz8, bir z800, bir gsr750, bir de sapsarı bir hornet, herkese de hayalindeki motoru hayırlısıyla nasip eder inşallah. :queen:

o kadar adrenalin yaşarken ne konuşuyor çok merak ettim biz de tam tersi oluyor hızlandıkça sesimiz kesilir adam hızlandıkça hararetle birşeyler anlatıyor. Anlayan varsa bi zahmet ana konusunu söyleyebilir mi :)

Bazı insanlarda adrenalin çeneye vuruyor bir arkadaşım vardı sessiz sakin bir çocuk abartmıyorum çocugu 6 senedir tanıyorum bir gün bunu korkusu olan lunapark cihazlarından birine bindirdik,6 yıl o kadar konuştugunu hatırlamam susmadı adam :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------

Yalnız birde 2. video varmış devamı diye hemen üstüne koymuş o daha fena ve sonunda beklenen son gerçekleşti kaza yaptı ve patladı :D allahtan adama birşey olmadı.

adam ciğerini söktü motorun mübarek.sponsoru sağlam belli. diğer videolarını da izledim hepsinde ciğerini alıyor makinanın...
o da nasıl bir trafikmiş anasını satayım 20 km gitti adam hiç şerit değiştirip başka aracın yolunu kesen yok

Pandanın xj6 lı hali ( İstanbulda bir kere artçısı olmak nasip oldu oradan bilirim) :cherry:

koymayın soyle vıdeolar, forumda o 4 dakıkalık mesafeyı 4saatte alırım dıyenler var hehea :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar