crato ve VFR800 (Güle güle kullan...)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yeni motosikletin hayırlı olsun Yavuz.:cat:

Yanlız kırmızı nazar çekiyor (tecrübe konuşuyor). en kısa sürede nazar boncuğu, cevşen modifiyesine ihtiyacın var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel motor.

kazasız belasız güle güle kulanman diğiyle,hayırlı uğurlu olsun.

öncelikle içten dileklerini ileten herkese teşekkürlerimi sunarım.

kazasız belasız binersin işallah ...hayırlı uğurlu olsun

sağol barış abi, TA'ya senin kadar hakkını veremiyorduk malum :) umarım dediğin gibi hayırlı olur

yavaş yavaş doğru yolu buluyosun :p hayırlı olsun yavuzum allah kaza bela vermesin güle güle bin deli desinler :p

la ne yavaşı, bizim gönlümüz gezip, dolaşmaktan geçer. amacımız sürat olsa çoktan bulurduk istediğimizi.

Eyvallah baba kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun. Eeeee bazen yakışan yakışığını buluyor. Buluncada güzel oluyor. Tekrar kazasız ve belasız keyifli sürüşler.

kırmızı konusu farklı bir nokta :) hoş oluyor hakikaten. biz de bir bulabilsek yakışanı, güzel olsa gönüllerde... nerdeee..

Ertuğrul_Öz;471638' Alıntı:
Yeni motosikletin hayırlı olsun Yavuz.:cat:

Yanlız kırmızı nazar çekiyor (tecrübe konuşuyor). en kısa sürede nazar boncuğu, cevşen modifiyesine ihtiyacın var

nazar meselesi tecrübe ile sabittir :wiinkk:
nazarlık, cevşen ve bilimum nazar karşıtı dualar ile tunning işlemine başlanmıştır. cadde'de tanıdık bir hoca buldum, o modifikasyon yapıyor:p :p

vınvın;471592' Alıntı:
Yavuz'cum yeni motorun hayırlı olsun. Keyifli, kazasız sürüşler dilerim...:rendeer:

Allah senden de razı olsun

Bir daha da benden habersiz fotoğrafları basına sızdıran olursa klavyesine acı biber süreceğim :):p

Süper Moderatör (BBRR)
transalpten sonra gayet güzel bir geçiş sürüş konforu ,güç gibi konularda alınabilecek belkide en iyi motoru almışsın demekki senle motor konusunda pek farklı düşünmüyoruz ...

Super Moderator
crato' Alıntı:
Bir daha da benden habersiz fotoğrafları basına sızdıran olursa klavyesine acı biber süreceğim :):p
Dün geceden beri "Parmaklarımda bir yanma var ama neden?" diyordum ben de...:mrgreen:

crato' Alıntı:
şu benden habersiz hayırlama başlıklarını açan arkadaşlarla özel görüşmelerim olacak sonunda :)
Görüşmeden beri de belimde bir ağrı var, sağ gözüm görmüyor, kırık dişler yüzünden de konuşamıyorum doğru düzgün :p:p

::karma::::cekic:: ::baaas:: ::huuuh:: ::crying:: ::stretche

Biraz gec olacak ama, benden de tebrikler, hayirli olsun!

Benim de cok begendigim ve Hyo'dan sonra edinmeyi dusundugum alet Interceptor :cat:

hayırlı olsun.:rendeer:
kazasız belasız sürüşler dilerim.
nazar değmesin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar