Çözemediğim Motorcu???

Arkadaşlar arkadaşımın da arakadaşından gelen bir öneri ile motorcunun biri wordpress kurmuş
Linki veriyorum https://yoldabirivar.wordpress.com
Kendini tanıtması ve ''Yolun Delisi''adlı başlıkta Altın Elbiseli Adama mı laf söylüyor anlamadım
Tecrübesi olduğu aşikar çözemediğim bu kişinin AED hakkındaki görüşü beni şaşırttı ben motosiklet almadan önce sürekli AEA dinleyen biriydim anlatış tarzını da çok severim Sizce bu yazısındaki imalı cümle de hak olduğu taraf var mı?

AEO:Altın Elbiseli Adam ben kendisini severek dinleyen biriyim arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum sizler beni biraz bilgilendirirmisiniz bu konuda ben motora yeni başlarken bu adamı önermişlerdi videolarında herangi bir yanlış görmedim

Prim yapmak istemistir ya da insanoğlunun değişmez özelliklerinden olan boy ölçüşme isteği belki haklıdır belki haksız.

Bu adamin AEA'ya laf edebilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım. Yazılarında ki çok bilmişlik ve yarım yamalak Türkçe'siyle yaptığı fakir edebiyatı güldürdü :)

Bu arada konu sahibininde 3-5 gün önce üye olup, böyle bir konu açması tuhafıma gitti...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Linke bakmaya gerek yok. Yazan sadece bu: "Altın Elbiseye İhtiyacımız Yok ki 3 Kuruşluk Markalara 5 Kuruş Değer Verelim"

Bunun icin baslik mi acilir Allah askina? Delinin biri kuyuya bi tas atmis...

DKN

Linke bakmaya gerek yok. Yazan sadece bu: "Altın Elbiseye İhtiyacımız Yok ki 3 Kuruşluk Markalara 5 Kuruş Değer Verelim"

Bunun icin baslik mi acilir Allah askina? Delinin biri kuyuya bi tas atmis...

taşı atar gibi yapmış atmamış.

1 motora 10 kişi biner 10 tane farklı yorum alırsın.
AEA da motora biniyor ve kendince yorumunu yapıyor.
Herhangi bir artısı yok.
Tek farkı adam bunları toplayıp, derleyip yayımlıyor bizde köşe yazısı okurcasına okuyup izleyip dinliyoruz.

Kimi benimsiyor ona göre hareket ediyor, kimi sadece fikir olarak kafasının bi köşesine not alıyor, yada he yaw he he.. deyip geçiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çoğunlukla doğru, ara sıra yanlış, ama her zaman eğlenceli. Ve tabii ki alternatifsiz...

Gelen bazı yorumlar oldukça çirkin biz motosiklet sevdalılarıyız burasıda motosiklete üzerine fikir ve düşünceleri paylaşabileceğimiz bir platform
Sizden ve yöneticilerden riacam var attığım mesajı düzenlemeyi bilmiyorum siz biliyorsanız şayet bana nasıl yapılacağını söyleyin yada yöneticiler yazmış olduğum mesajda Yolda biri var linkini lütfen kaldırmaları
İstemeden de olsa bunlara ben sebebiyet verdim kabul ediyorum linki paylaşmamam gerekirdi cahillik etmiş olabilirim ama bazılarınızın bu kadar çabuk insanları yargılaması kesinlikle yanlıştır.

Açılan bu konu sayesinde o blogger vatandaşın hit tavan yaptı, gerisini bilmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar