[Çorum - MT]

eyv hemşom bende çorum da büyümedim ama orda doğdum bende oranın mayası var bu yeter has çorumlu olmak için gerisi önemli diil. neyse yok mu yaw resimleriniz atınsöle çorum da olanlar tanıtın güzel memleketimizi hemde kendinizi

haziran ın ilk haftası çorm da olacam inşallah motor um yok ama olsun

:bounce::bounce:

yoğun iş temposundan kendimi alıkoyarda çoruma pek yakında gidersem burayı resimlerle donatıcam. bak görürsün:)

ilhan.jpg
[/IMG]:cat:merhaba arkadaşlar burada hemşerilerimii bulmak inanın beniçok heyecanlandırdı bende çorumluyum hemde iskilip ilçesinden ama elazığda görev yapmaktayımişlerimden dolayıı pekk memleketii göremiyorum memleket hasretinii sizlerle gidereceğime inanıyorumm buradan çorumlu ve özellikle iskilipli has topraklarıma sesleniyorumm s. aleyküm arkadaşlarr

işte bu benimm arkadaşlarr belkii iskilipten tanıyan çıkar benii
ilhan.jpg

Son düzenleme:
alone_atventurer
abi ben tanıyorum sni bende iskilipten.belki tanırsın bni

slm arkadaşlar ben mersin mt den eren benim bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var ben sizin ordan osmancık ilçesinden bir suziki intruder 600 buldum sahibiyle görüştüm oraya gelip motora bakacagım ama tanıdıgım hiç motorcu yok kime gösterebilirim bu motoru bileniniz varmı uzak yerden gelecegim için bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim tel numaram 0535 9412024 mersin mt den sevgiler

selam bad mad osmancık tarafında arkadas yyok heralde bnm bi tanıdıgım olsaydı ılgılenırdım.bu arada twistirin mi var satılık mı msn mi ekle konusalım [email protected]

sık aralıklarla girip bakıyorum ama çorumda pek fazla mt li yok galiba. bol miktarda sticker getirip motor arkalarına yapıştırmak lazım. allahın izni ile inşallah 13 ağustosta orada olacağım. yola çıkmadan önce yine yazarım bişeyler.

slm arkadaşlar bende antalya mt den muharrem.Ama çorumluyum arif a ilede komşuyuz.bende bi hussarcıyım.çorumu özlediiiim HERİİİİİİ.:cherry:

slm arkadaşlar bende antalya mt den muharrem.Ama çorumluyum arif a ilede komşuyuz.bende bi hussarcıyım.çorumu özlediiiim HERİİİİİİ.:cherry:

slm arkadaşlar bu topic i biraz bi üstlere taşıyalım bizler ant dayız ama bi

ayağımızda orda. ekonomik bağımsızlığım olsa motor la oraya gelmek isterdim

ne güzel olurdu, kim bilir belki olur bir gün....

merhaba arkadaşlar. mesaj atalı hayli zaman oldu bir bakayım dedim o ne..!! :cyclopsan forumda kimseler yok. nerdesiniz arkadaşlar.. insan bir selam yollar hemşehrisine.. ilk fırsat antalya (460 km) icinki fırsat çorum (850 km) bekle beni.. hepinize iyi günler.. :queen:

merhaba arkadaşlar. mesaj atalı hayli zaman oldu bir bakayım dedim o ne..!! :cyclopsan forumda kimseler yok. nerdesiniz arkadaşlar.. insan bir selam yollar hemşehrisine.. ilk fırsat antalya (460 km) icinki fırsat çorum (850 km) bekle beni.. hepinize iyi günler.. :queen:

hşg dayıoğlu as burdayız bizler....

gezmelerden fırsat bulup yazamıyoruz ki gidecez bak çabuk gelmeye bak...

İnşallah dayı oğlu var bir iki planımız bakalım. aman bi yere kıpırdamayın bak. bir gece ansızın gelebilirim.. ekonomi bozuk izin yok bakalım yapacaz yine bir çılgınlık..

slm arkadaşlar da çorum da motor kullanan yokmu yoksa nete mi takılmıolar.biz antalyadan bile buradayız dioz en azından herii

İnşallah dayı oğlu var bir iki planımız bakalım. aman bi yere kıpırdamayın bak. bir gece ansızın gelebilirim.. ekonomi bozuk izin yok bakalım yapacaz yine bir çılgınlık..

aman dayıoğlu dur beraber çıkalım bak kendimi atacak yer arıyorum zaten..

slm arkadaşlar da çorum da motor kullanan yokmu yoksa nete mi takılmıolar.biz antalyadan bile buradayız dioz en azından herii

muhocum yok kimse işte ya arasıra biz gireriz yada birileri kazayla girerse...öyle

Son düzenleme:
ya hemserılerım en sonunda motorumu sattım ne alayım bi yardım edin kanuni racer 200 mü yoksa yamaha ybr 125 mi alayım????helpp

selam

tabiki yamaha al kanuniye felan yaklaşma derim o makinede viprasyon çokk ama ybr ömürlük bir makine onunla yüzbini deviren kurye arkadaşlar varr veya sana ona vereceğin paranın değerinde yenii piyasada olan honda cbf 150 yide tavsiye edebilirimm bu iki makinede harika makineler ..

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar