[Çorum - MT]

İskilip deyince aklıma ne geldi... dolma, elma beli.. hacı karani, aşağı ve yukarı taslı, meydan mh, tabakhane mh... lise hey gidi günler... birde unutmadan çarşı parkı...

kendini tanıtır mısın by ünall

ben çorumluyum ama nasıl mt analmadım kardes

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben çorumluyum ( KARGI ) ama istanbulda yaşıyorum gönülden sizinleyimistanbulda bi motorcu hemşeriniz var yani..

ee baska kımse yok mu corumdan aslında cok kısı vardırda sıteye takılan yok..!

İskilip deyince aklıma ne geldi... dolma, elma beli.. hacı karani, aşağı ve yukarı taslı, meydan mh, tabakhane mh... lise hey gidi günler... birde unutmadan çarşı parkı...

istersen msn yi eklede konusalım meark ettım seni.iskilipi ii biliyorsun.:rendeer: gelırsen cayımızi iç.:rendeer:

Son düzenleme:
Çorumlu Mt cilere selamlar arada bir geliyorum o tarafa bir gün kısmet olursa görüşmek dileyiyle:)

selam arkadaşlar bende çorum iskilip KALYONCU MOTOR ben devamlı siteyi takip ediyorum. saygılar...

Ünal ekledim msn e Açtığında devam ederiz.
Bu arada benimde anne tarafım Sungurlu'dan o sebeble arada bir ziyaret ederim köyü.

slm

slm hemşerilerim ben çorum merkez indenim ama ant da kalıyorum yaza inşallah motor la geleceğim çorum a herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
eyvallah

corumlu kardeslerım ya bısıler yapalım gezi fln bole olmuyo tek basına gezmek

valla hemşerim çorum da olsam gezelim derim ah bi yaz gelse çoğalırız o zaman toplanırız şimdi soguktur da çorum eyvallah..

slm millet bende çorum/mrkz ama antalyada yaşıorum.ulan arifa_07 burayıdamı karıştırıyon..arkadaşlar arifde motorrrr_cudurr

slm hemşerilerim biraz renklendirelim topic i yaw resim felan atalım bişeyler

ben bişey atayım ilkin

arifa motorun temiz gorunuyo yakında bnm motorunda resımlerını koycam.arifanın dedıgı gıbı topıc ı renklendırelım bıraz

valla has çorumlu yok gibi. (has çorumlu: çorumda doğmuş olacak, şu ana kadar orada yaşamış olacak, çorum sokaklarını karış karış bilecek ve bu sokaklarda egzozu sökük peugeot 103 veya 105 ile en az 10.000 km yol kat etmiş olacak, hayatının geri kalan kısmını da çorumda geçirmeyi can-ı gönülden isteyecek ,herşeyden önce heri, gobel,demesini bilecek :):):):):) ben de çorumluyum ama has değilim kendi tarifimce. ortaokulu yozgatta, liseyi balıkesir, yüksek okul balıkesir, staj istanbul, ilk tayin samsun ve şimdi.
a
m
m
a

ölümüne çorum ve çorumspor yane.

karaoğlan ve ben:

http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/31537-acilin-kara-oglan-geliyor.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar