çorluya A Sinifi Yeni Pist

"[email protected]
09 Ekim

Çorluya Türkiye motosiklet derneği ile çorlu belediyesinin iş birliği ile yarış pisti yapılacağı duyumunu aldık. doğrumudur.sitede böyle bir habere rastlayamadım.

haber doğrudur meclis kararı bekleniyor meclis kararı geldiğinde haber olarak yayınlanacaktır ilginize teşekürler "

Çorlu haberi internet sitesinden aldığım cevap

Yapılması iyi olur . Ama Süleyman Memnun'un söylediklerien göre:
1. Arazi daha kesinleşmiş değil.
2. Tasarımcısı belli değil. Daha kötüsü "Biz de bir inşaat mühendisi var , süper yapıcak" tarzı birşeyle söylendi ki, takınılan ciddiyet ile uzaktan yakından alaksı yok.
3. Tüm bu belirsizliklerde ve bürokratik işlemler arasına başlanıp Mayıs'da B sınıfı yarışlara 2009'da ise A sınıfı yarışlara yetiştirilmesi zor görünüyor. (Belediye meclis kararını takiben alınması gereken diğer kararlar var ki, neticeleri için hiç bir sorun çıkmaması durumunda bile en az 2 ay beklemek gerekiyor )
4. MotoGp için bedava biletlere rağmen İstanbulPark'a bile gitmeyenler Çorlu'ya gider mi?
5. Yapılınca kim işletecek?

Tüm bu olumsuzluklara rağmen umarım en kısa sürede başlanır ve bitirilip kullanıma açılır.

insallah bu isin altindan kalkabilirler.basarirlarsa helal olsun derim ...

Çorlu bildiğimiz gibi traktanın en büyük şehri...bu Çorlu ya yakışır..bende 1 sene önce Çorludan ayrıldım..ama geri dönecem.şu an yaşadığım yer çok dar geliyor bana..umarım senlede tanışırız birgün ''savaskayan''..sevgiler.

Bu arada Çorlu nun hangi muhitine yapılacak bu Pist :silent:

hava alanının hemen arkası bölgeyi çok iyi biliyorum istanbula da çok yakın ...

hadi yaşadınız !!!

:bounce:

Mersin İl Temsilcisi
istanbul parkı yönetemediler bunu da ne yaparlar allah bilir. aynı sabiha gökçen havaalanı gibi olacak sonu. demedi demeyin...

yonetimi motorsiklet federasyonunda olucak bu yonden içim rahat yani arabaların golgesinde kalmayacağız eminimki iyi olucaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar