- Konu Yazar
Geçen sene bu zamanlar Çorluya geldiğimde Debriyaj balatalarından sorun yaşamıştım. Sabahın köründe İstanbul dan yola çıktım, herhangi bir sorun yaşamadan çok güzel geldim, gece 11 de motora bindim, marşa bastım, tık tık çalışmadı, jikle açtım yok, marşa basmaktan, aküyü bitirdim... Akü bitince vurdurdum gene almadı motor, aküye takviye yaptım arabadan marşa bastım marş motoru dönüyor ama çalıştırmıyor, bujilerin birini söktüm yeni taktım gene olmadı...
Gece vakti uğraşmayıp garaja koydum, yarın bakıcam ama... Sorunum aldığım benzinden kaynaklı olabilir mi? veya ateşlemede sorun olabilir mi? kitapçığı yanımda yok, tüm farlar göstergeler çalışıyor ama ateşlemeyapmıyor, Dragstarlarda ateşleme için ayrı bir sigorta var mı? bu ikisi kaldı aklımda sorun olarak, başka bir sorun olabileceğini düşünen veya öneri getiribilen olur mu? Gündüz olsa sorun değilde gece 11 de olması caımı çok sıktı
ale:
Gece vakti uğraşmayıp garaja koydum, yarın bakıcam ama... Sorunum aldığım benzinden kaynaklı olabilir mi? veya ateşlemede sorun olabilir mi? kitapçığı yanımda yok, tüm farlar göstergeler çalışıyor ama ateşlemeyapmıyor, Dragstarlarda ateşleme için ayrı bir sigorta var mı? bu ikisi kaldı aklımda sorun olarak, başka bir sorun olabileceğini düşünen veya öneri getiribilen olur mu? Gündüz olsa sorun değilde gece 11 de olması caımı çok sıktı