Coq u merak edenler..

Coq gecmis olsun dostum, bilgisayarini acta bize hemen bir iyiyim mesaji at..

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Horozum geçmiş olsun! :pale: Allah korumuş kırık, çıkık yok anlaşılan! Ulen kaza yapacağı aklıma gelecek son kişisin be! Dikkat et kendine, Allah beterinden saklasın kendine iyi bak!

Kocaeli İl Temsilcisi
kim kimi nerde nasıl yakalamış anlamadımki ? ilkay abi geçmiş olsun bir kaza var ortada ama nasıl ve ne şekilde olduğu ????????? anlamadım valla .

çok geçmiş olsun, gözü aydın ki ağrazı yok. yakında bekleriz, en azından ben bekliyorum, vatandaşı burada ti ye almıştık gaz kolu takılı kalır mı diye de kenan sofuoğlu bizzat yaşadı. o arkadaştan af dileriz :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Horozum naaptın len sen......
geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun abi.

kim kimi nerde nasıl yakalamış anlamadımki ? ilkay abi geçmiş olsun bir kaza var ortada ama nasıl ve ne şekilde olduğu ????????? anlamadım valla .

Anladığım kadarıyla bir öğrenci diğerine çarpmış, o da coq'a çarpmış. Doğru mu anladım emin değilim ama.

Mevzuu "Akaryakıt Zammı" olunca yığardı Hükümete.
Ben de "Neden sesi çıkmıyor" diye düşünüyordum.
Çarpma / ezilme sebepli bacak ağrısı kötü olur, umarım bir an önce iyileşir.
Büyük geçmiş olsun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hay allahım yaa bu ne iş anlamadım kaza haberi üstüne haber alıyoruz devamlı...
Geçmiş olsun coq üstad,acil şifalar dilerim,bundan sonra her türlü kazadan beladan rabbim korusun seni,..inanırmısın mt den bir arkadaşımızın başına kötü birşey gelince sanki ailemden birinin canı yanmışcasına canım yanıyor :( güzel haberlerinle tez gel bekletme bizi

geçmiş olsun.kalıcı bir hasar olmaması sevindirici.en kısa zamanda pistlere dönmeni bekliyoruz :rendeer:

Büyük geçmiş olsun coq. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun . Bu arada ne ögrencilerin varmış beeaa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar